Сальма Хайєк шокувала появою на прем'єрі в голій сукні-сітці

Шанувальники дивуються, що чоловік, мільярдер Франсуа-Анрі Піно, відпустив акторку з дому в такому вигляді
фото з відкритих джерел

Останнім часом акторка полюбляє відверті вбрання

Американська актриса мексиканського походження Сальма Хайєк з'явилася на публіці у відвертому образі, чим привернула увагу ЗМІ та соцмереж.

У Майамі відбулася прем'єра фільму «Супер Майк: Останній танець». Головні ролі в ньому виконали Ченнінг Татум та Сальма Хайєк. До останньої була прикута підвищена увага публіки на червоній доріжці. 56-річна актриса для виходу на прем'єру обрала несподівано сміливий образ – голу сукню із яскравими екзотичними квітами. Провокаційне вбрання вона зрифмувала із золотистими босоніжками на платформі та зеленим клатчем. Як прикраси вона обрала сережки-кільця, намиста і кілька масивних браслетів. На знімках видно, що на актрисі є комплект нижньої білизни чорного кольору.

Шанувальники акторки в коментарях дивуються, що чоловік актриси, мільярдер Франсуа-Анрі Піно, відпустив її з дому в такому вигляді: «Вона, звичайно, зірка, але все ж таки в такому вбранні свою дружину я б навряд чи відпустив одну», «Може, Франсуа-Анрі Піно приїхав разом з нею і просто не став фотографуватися поряд?», «Сальма виглядає чудово в більшості нарядів, але це просто неймовірна сукня», «А мені, чесно кажучи, сукня не дуже сподобалася: вона приховує всі переваги її фігури, хоча закритою її не назвеш».

Останнім часом акторка полюбляє відверті вбрання. Нещодавно в Лондоні У Лондоні, де відбулася щорічна церемонія вручення премії журналу GQ «Чоловік року», зірка кіно з'явилася в червоній сукні з глибоким вирізом, що оголив її пишний бюст. Декольте Хайєк було настільки глибоким, що здавалося – сукня ось-ось злетить з грудей Сальми.

Кутюрне вбрання для акторки було створено дизайнером Вів'єн Вествуд. Артистка відмовилася від кольє для зони декольте і віддала перевагу акуратним сережкам з дорогоцінним камінням і масивним кільцям. Як взуття Сальма обрала акуратні туфлі на високих підборах.

Читайте також: До будинку Брітні Спірс викликали поліцію: співачка розлютилася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: