Кейт Міддлтон грубо порушила королівський протокол та захопила британців

фото з відкритих джерел

Принцеса Уельська з'явилася на великодній службі з червоним лаком на нігтях

Дружина майбутнього короля Великої Британії Кейт Міддлтон, яка відома педантичним дотриманням королівського протоколу, здивувала однією деталлю в образі, яка є прямим відступом від правил. Принцеса Уельська з'явилася на великодній службі з червоним лаком на нігтях.

Правило королівського етикету стосовно манікюру наголошує: усі жінки сім'ї Віндзор повинні використовувати лише прозоре покриття. Традицію, яку ввела особисто Єлизавета II, вже багато років старанно дотримується всього двору. За винятком, звичайно, Меган Маркл: дружина принца Гаррі ще в 2018 році з'явилася на церемонії British Fashion Awards з темним лаком.

Що ж до виходу Кейт, то експерти з королівського етикету в один голос заявили виданню The Sun, що «насичений червоний та яскраво-рожевий кольори недоречні для принцеси, особливо на офіційних заходах».

Проте піддані, схоже, анітрохи не засуджують принцесу Уельську за сміливе рішення. Прості британці навпаки – вітають зміни. «Королівська родина у синьому на великодній службі сьогодні у Віндзорі. І більше кольору, ніж зазвичай, на нігтях Кейт», – написав один із користувачів Твіттера. «Ви бачите те саме, що і я? Приголомшливо», – здивувався другий. «Мені подобається темний лак у Кетрін», – написав ще один шанувальник.

Читайте також: У мережі обговорюють найсуворіше фото майбутньої королеви Кейт Міддлтон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: