Катя Осадча зізналася, що дивно відреагувала на обстріл Києва та застерегла від помилок

фото з відкритих джерел

Телеведуча зізналася, що не почула оповіщення про повітряну тривогу та проспала

Сьогодні вранці, 9 травня, рашисти знову атакували Київ ракетами, однак сили ППО відбили атаки. Телеведуча Катерина Осадча на своїй сторінців Інстаграм розповіла, де перебувала під час повітряної тривоги.

Телеведуча зізналася, що не почула оповіщення про повітряну тривогу та проспала. Телеведуча наголосила, що не слід повторювати її безпечну поведінку: «Не робіть так, бережіть себе. Реагуйте на тривогу. Дякуємо Героям за те, що прокидаємося і живемо далі».

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Осадча, яка після початку повномасштабного вторгнення зайнялася волонтерством, допомагаючи у пошуку зниклих людей, обурилася новою ініціативою Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Міжнародний комітет Червоного Хреста запустив соціальну кампанію Play by true rules. Вона закликає не чинити воєнних злочинів у світі віртуальних ігор. «Телеведуча зізнається, що впершу не одразу повірила, що соціальна компанія Міжнародного комітету Червоного Хреста це реальність, а не фейкова новина. «Скажіть, що це жарт?! Кампанія протидії воєнних злочинів в комп’ютерних іграх? Може розберемося з реальним світом? Відвідаємо полонених? Доб’ємося листування та обставин цивільного полону? Легше грати у відеоігри, звичайно», – обурилася телеведуча.

Читайте також: Шанувальники Брітні Спірс пишуть, що вона померла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: