Дружина Кевіна Костнера подала на розлучення після 18 років шлюбу: реакція актора

Актор з дружиною мають трьох дітей – 15-річного Кайдена, 14-річного Хейса та 12-річну Грейс
фото з відкритих джерел

Стало відомо, що розпалася одна з найміцніших і найгармонійніших пар Голлівуду. Актор Кевін Костнер та його дружина Крістін прожили разом майже два десятиліття, вони виховують трьох дітей – 15-річного Кайдена, 14-річного Хейса та 12-річну Грейс. Крістін подала документи, посилаючись на «непримиренні розбіжності». Кевін подав свою відповідь на розлучення.

«З великим сумом повідомляємо, що виникли обставини, які не залежать від нього, які призвели до того, що містеру Костнеру довелося брати участь у процедурі розірвання шлюбу. Ми просимо поважати його приватне життя, Крістін та їхніх дітей, оскільки вони переживають цей важкий час», – йдеться в офіційній заяві представника Костнера.

В оточенні володаря двох премій «Оскар» стверджують, що суперечок про майно не повинно бути, оскільки подружжя уклало дошлюбну угоду. Однак при розлученні Костнер таки має заплатити відступні. «Подружня підтримка повинна бути виплачена заявнику відповідно до умов дошлюбної угоди сторін», – повідомила його адвокат Лаура Вассер. Кевін та Крістін погодилися на спільну опіку над дітьми.

Актор і модель почали зустрічатися в 2000 році і одружилися на ранчо Костнера в Аспені в Колорадо в 2004 році. Раніше Костнер був одружений з Сінді Сільвою з 1978 по 1994 рік. У них троє спільних дітей – 39-річна Енні, 36-річна Лілі та 35-річний Джо. Крім того, у актора є позашлюбний син Ліам Костнер від Бріджіт Руні, з якою він зустрічався після розриву з Сінді.

Читайте також: Барак Обама показав запальні танці дружини з іншим відомим чоловіком: Яка ж крута

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: