Шанувальники Брітні Спірс пишуть, що вона померла

Шанувальники припускають, що співачки вже немає, а її соцмережі продовжують використовувати для того, щоб заробляти
фото з відкритих джерел

Вся справа в дивному відео

Шанувальники американської співачки Брітні Спірс знову забили на сполох – цього разу через дивне відео, яке співачка запостила в Інстаграмі, але незабаром вилучила.

@alecloin Deepfakes are real and easy to create, I used a free app for this one #deepfake #britneyspears #whereisbritney #ai #deepfaketechnology #conspiracy #hollyweird ♬ original sound - Alec

У ролику зірка, як завжди, танцює, але в той момент, коли вона проводить руками перед своїм обличчям, зображення спотворюється, і на ньому можна вгадати риси іншої людини. У коментарях шанувальники неабияк схвильовані побаченим: «Мені здається, Брітні вже не з нами», «Ми вимагаємо появи Брітні у прямому ефірі», «Відчував, що з нею щось не так». Фанати припускають, що тіло співачки сховали, а її соцмережі продовжують використовувати для того, щоб заробляти на імені зірки.

Тим часом стало відомо, що  Брітні Спірс випустить книгу мемуарів уже цієї осені. Інсайдери з видавництва Simon & Schuster повідомляє, що на сторінках потенційного бестселера Брітні від першої особи розповість про всі яскраві та спірні моменти свого життя, причому без прикрас. Видання Page Six ексклюзивно повідомляє, що гострайтером співачки став знаменитий журналіст та романіст Сем Ланські, який писав для The Atlantic, New York Magazine та Time, а також створив профайли Мадонни, Нікі Мінаж та Адель. За словами інсайдерів, зміст мемуарів виразно «потрясе світ». «Книга Брітні жорстока та чесна, йде від щирого серця. Жоден камінь не залишається неперевернутим», – поділилося інше джерело.

Також у розпорядження видання Page Six потрапила інформація про вартість угоди. Договір на 15 мільйонів доларів Брітні уклала з видавництвом через агентство Creative Artists Agency та свого адвоката Меттью Розенгарта. Таким чином, це найдорожча видавнича угода в історії після Барака та Мішель Обами. Сама ж Брітні говорить про книгу таке: «У мене немає сім'ї, яка цінує мене або поважає. Це найважча частина для мене, і як би сильно я їх не любила, це те, з чим я, мабуть, ніколи не зможу змиритися. Коли я публікую щось у такі моменти, я просто хочу говорити від щирого серця, тому що для мене це дуже важко, а потім я озираюся назад і бачу, як багато людей підтримують мене: «Ти переживеш». Я працюю над тим, щоб стати сильнішою! Я написала три різні версії своєї книги та в процесі пройшла безліч сеансів психотерапії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: