«Нарешті заскочив до дітей»: Дмитро Ярош показав зворушливе сімейне фото

Ярош одягнув вишиванку, яку йому подарували дівчата із Донеччини
фото: facebook/dyastrub

«Вчора, на Спаса, нарешті, заскочив до дітей»

Командувач Української добровольчої армії та екслідер «Правого сектора» Дмитро Ярош показав нове фото із донькою та внучками. Фото Ярош опублікував на сторінці в Facebook.

«Вчора, на Спаса, нарешті, заскочив до дітей», – написав чоловік.

«Нарешті заскочив до дітей»: Дмитро Ярош показав зворушливе сімейне фото фото 1
фото: facebook/dyastrub

На фото Дмитро Ярош із онучками Софією та Олею, справа від нього розташувалася його молодша донька Іринка Верховень (Ярош). Зліва помічник Командувача УДА Роман Приходько, який нещодавно одружився із Анною Приходько.

Ярош одягнув вишиванку, яку йому подарували дівчата із Донеччини.

«Сфоткався, як і обіцяв, у вишиванці, яку подарували дівчата з Донеччини, (зараз мають ательє на Львівщині). Візерунок – як у Степана Андрійовича Бандери! Кажуть, і у мого друга – Генерала Залужного – така є, але зелена», – написав екслідер «Правого сектора».

Нагадаємо, що Дмитро Ярош показав своїх онучок у військовій екіпіровці. 

Раніше Ярош показав своїх чотирьох онуків. «Донечки вислали фото онучків: Назарко, Устимко, Софійка, Олічка. Персоніфіковане, для мене, майбутнє України. І моє особисте…» – написав ексрадник головнокомандувача Збройних сил України.

Нагадаємо, Ярош має сина Дмитра та двох вже заміжніх доньок – Анастасію Абрамів та Ірину Ярош. Наразі у Дмитра Яроша четверо онуків.

Також зазначалося, Дмитро Ярош називає нинішню війну проти російської навали «національно-визвольною, священною та вітчизняною». Раніше він розказав, що найбільше його здивувало у перший місяць війни в Україні.

Читайте також: Дмитро Ярош після операції отримав цікавий антикварний подарунок (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: