Іраклі Макацарія розповів про присутність на пологах дружини

Іраклі Макацарія з дружиною Лізою Чічуа
Фото з відкритих джерел

Нещодавно у подружжя народився первісток-хлопчик, на ім'я Георгій

Герой 6-го сезону шоу «Холостяк» 38-річний грузинський продюсер Іраклі Макацарія детальніше розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну про пологи 21-річної дружини Лізи Чічуа.

«Дуже важко словами описати справжні емоції, які відчуваєш… Я був присутній на пологах. У нас з Лізою був важкий період самої вагітності. У неї 9 місяців важко протікали. Токсикоз це наче називається? І всі ці місяці ми разом намагалися пройти через це. Але те, що жінка переживає, наскільки це важко психологічно, особливо для такої юної дівчини, яка тільки починає жити, відчувати свою жіночність і тут відразу дитина, всі ці процеси і зміни вони достатньо важкі», – розповів Іраклі.

Іраклі Макацарія розповів про присутність на пологах дружини фото 1

Він поділився, що для нього важливо було в такий момент бути поруч.

«Всі ці 9 місяців Ліза не хотіла, щоб я був присутній на пологах. Вона хотіла, щоб з нею була мама, а я чекав на неї. Але вийшло так: ми приїхали в пологовий, вона була вже в палаті, ми розуміли, що є кілька годин до пологів. І я вдяг весь цей спецодяг, з’явився сюрпризом у неї в палаті. І ось коли вона мене побачила, то вже не було того моменту, щоб я вийшов», – пригадав Макацарія.

Він зізнався, що коли побачив новонародженого малюка, то не міг стримати сльози. Також за словами Іраклі, пологи тривали близько 10 годин.

На питання щодо другої дитини, він відреагував з посмішкою. Мовляв, треба час.

Також вони зі Славою обговорили зміни у стосунках подружжя – Іраклі став чуттєвішим.

Іраклі Макацарія розповів про присутність на пологах дружини фото 2

«Я думаю, що взагалі в цілому я не можу представити, як ці відчуття можуть зійти нанівець. Бо стаєш більш чуттєвим до матері дитини. Коли спостерігаєш, як вона постійно з дитиною 24/7, то хочеться якось допомогти. За можливості, хочеться не концентруватися тільки на дитині. Зрозуміло, що дитина – головна людина. Але важливо, щоб вона як жінка відчувала увагу до себе…», – поділився Іраклі.

Нагадаємо, що учасник «Холостяка» Іраклі Макацарія показав фото 21-річної дружини через місяць після пологів. Фанати грузинського бізнесмена помітили, що його кохана має дуже гарний вигляд через місяць після пологів.

Чутки про вагітність дружини Лізи Чічуа з'явилися після 14 лютого, коли бізнесмен публічно привітав свою кохану з днем закоханих. Проте офіційно Іраклі підтвердив, що стане татом, лише на початку травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: