На показі Вікторії Бекхем несподівано з'явилася її невістка, з якою публічно сварилися

фото з відкритих джерел

Останні кілька місяців в ЗМІ рясніли заголовками про розкол у родині Бекхемів

На Тижні моди в Парижі відбувся показ нової колекції бренду одягу Вікторії Бекхем. Сюрпризом для багатьох стала поява на ньому в якості гостей старшого сина дизайнерки Брукліна та його дружини Ніколи Пельтц. Подружжя приєдналося до інших членів сімейства Бекхем. 

«Я не змогла б зробити це без вас, я вас усіх так сильно люблю», – написала Вікторія в своєму Інстаграм під фото, де сфотографована вся її сім'я. Пельц прокоментувала: «Чудове шоу! Ми тебе любимо!». Також на показі засвітилася акторка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія, яка дружить з Вікторією.

Останні місяці ЗМІ рясніли заголовками про розкол у родині Бекхемів. Його початком, за чутками, стала підготовка до весілля Ніколи та Брукліна. Як стверджували джерела з оточення зірок, Вікторія була засмучена через те, що Нікола пішла під вінець у сукні Valentino, а не її бренду. Тим часом Пельтц у недавньому інтерв'ю заявила, що в її планах було пошити сукню в ательє Вікторії, проте та сама її ігнорувала.

Тим часом організатори весілля сина Бекхема подали до суду на наречену. За словами організаторів, скандалами супроводжувалося обговорення кожної деталі, бо Нікола весь час була чимось незадоволена. Так, вона принципово відмовлялася заходити в додаток, де гості підтверджували присутність на урочистості, і в досить грубій формі вимагала, щоб повний список надали їй «стародавньо» в текстовому повідомленні або електронною поштою. Вона скаржилася на «недостатньо білі» квіти та вимагала освітлення на афтепаті у певних відтінках «персикового, абрикосового та блідо-рожевого». У музичному ансамблі, який мав виступати на весіллі, вона обрала одного учасника, що сподобався, і наполягла, щоб навколо нього зібрали новий гурт. Не церемонячись, вона попросила звільнити обслуговуючий персонал, найнятий попереднім організатором, сказавши просто: «Я їх ненавиджу».

Примітно, що Брукліна організатори весілля описують як «ідеального джентльмена», який завжди хвалив їх за докладені зусилля. При цьому в організації він практично не брав участі. Ще одна цікава деталь: Нікола та її мама дуже не хотіли, щоб про проколи під час підготовки до урочистостей дізналася мама нареченого, Вікторія Бекхем. 

Читайте також: Ольга Сумська показала дочку-іменинницю та її зіркову хрещену

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: