Посол Залужний показав нове фото з дружиною

Залужний опублікував миле селфі з дружиною
фото: Валерій Залужний / Facebook

Українці із захопленням відреагували на фото Залужних

Ексголовнокомандувач ЗСУ та посол України у Великій Британії Валерій Залужний оприлюднив фото зі своєю дружиною Оленою. Відповідну світлину генерал опублікував у Facebook.

Подружжя зробило селфі, щиро усміхаючись. Українці з захопленням відреагували на фото Залужних. Коментарі під публікацією сповнені слів підтримки та теплих побажань.

Посол Залужний показав нове фото з дружиною фото 1

Зазначимо, дружина Валерія Залужного Олена поруч із ним вже понад 20 років. Подружжя виховує двох доньок. Старша донька Валерія Залужного служить, а молодша вчиться у медінституті.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Валерія Залужного Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський звільнив генерала Валерія Залужного з військової служби за станом здоров’я, але залишив привілей носити форму. Про це йдеться в Указі № 309/2024, який оприлюднив Офіс Президента.

8 травня ексголовнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і українська поетеса та письменниця Ліна Костенко отримали звання «Почесного громадянина міста Києва». Кличко наголосив, що вручив відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни.

Як повідомлялося, зробили почесним громадянином столиці Залужного за заслуги у захисті суверенітету України та у відсічі російській збройної агресії під час оборони столиці. Також у проєкті рішення зазначається, що Залужний «користується загальною повагою та авторитетом у територіальної громади Києва».

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: