Ольга Сумська показала дочку-іменинницю та її зіркову хрещену

фото з відкритих джерел

Ольга Сумська розповіла, як і де її молодша донька зустріла 21-річчя

Донька відомого акторського подружжя, Ольги Сумської та Віталія Борисюка, Ганна відсвяткувала. Мама зворушливо привітала дочку в соцмережі з 21-річчям.

Сумська розповіла, що у день народження дівчина, що наразі вчиться на акторку, вийшла на сцену Молодого театру, де зіграла у виставі «Чоловіки та жінки».

«Доця, рідненька, з днем народження! Світла, добра душа! Ніжна і, водночас, наполеглива і сильна! Своє 21-річчя зустріла на сцені Молодого театру, в дипломній виставі…А це добрий знак! Пам'ятаю, як твій дідусь, Народний артист України В'ячеслав Сумський казав: «День народження на сцені – весь рік плідний»! Головне, аби ти була щасливою, аби вірила в себе за будь-яких обставин!» – привітала Ольга доньку.

Після вистави родина вирушила святкувати. Привітати дівчину з 21-річчям прийшла хрещена Ганни, колишня відома модель Влада Литовченко.

Раніше «Главком» писав, що Ольга Сумська розридалася в ефірі, розповідаючи про старшу дочку та онуків у Москві: «Я читаю страшні речі, які пишуть і мені, і їй пишуть… Але я не можу нічого зробити – це беспорадність. Це традедія тисяч українців і їх родичів, які знаходяться там. Просто я відома людина – і мені «прилітає».

Читайте також: Батька в житті не бачив. Дружина Олега Сенцова з сином повернулися до України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: