Чия шубка? Переможець Євробачення-2024 повторив образ легендарної української співачки (фото)

Представники Швейцарії Nemo переміг на Євробаченні-2024
фото: glavcom.ua

Учасник від Швейцарії під час виступу був одягнений у шубку, схожу на ту, яку раніше використовували різні українські виконавиці

На пісенному конкурсі Євробачення-2024 переміг представник Швейцарії  Nemo з треком The Code. Користувачі соціальних мереж помітили, що образ переможців схожий із костюмами українських виконавців. Зокрема, української співачки Ірини Білик та солістки гурту Go-A Катерини Павленко.

Представник Швейцарії був одягнений у рожеву кошлату шубку, яка нагадує образ Ірини Білик 1997 року. Тоді легендарна співачка провела всеукраїнський тур, об'їхавши усі найбільші міста країни, і вперше серед українських артистів влаштувала кількаденні концерти у Палаці Україна. Білик у тому турі під час концерту змінювала кілька вбрань, але глядачі досі пам'ятають її білу коротку кошлату шубку.

Чия шубка? Переможець Євробачення-2024 повторив образ легендарної української співачки (фото) фото 1

Катерина Павленко також використала такий одяг на Євробаченні-2021. Солістка Go-A  співала в такій шубі, але зеленого кольору.

Нагадаємо, що на пісенному конкурсі Євробаченні 2024 у Мальме перемогла Швейцарія.  Друге місце посіла Хорватія. І в трійку лідерів увійшла Україна. За голосуванням національних журі Україна набрала 146 балів і посіла 5 місце. Від глядачів Україна отримала 307 балів. У результаті представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil – Teresa & Maria посіли третє місце, набравши загалом 453 бали.

До того ж переможці 68-го пісенного конкурсу Євробачення Nemo випадково розбили свій кришталевий трофей. Сталося це під час заключного виступу Nemo на сцені Мальме-Арени, у шведському місті Мальме, де цьогоріч проходить Євробачення.

Відомо, що українська делегація на пісенному конкурсі Євробачення-2024 за участі співачок Alyona Alyona та Jerry Heil вбралися у футболки з написами на підтримку українських військовополонених, зокрема захисників Маріуполя.

Таким чином артисти хотіли привернути увагу до полонених українських захисників. Делегація закликала світ змусити Росію до обміну за принципом «всіх на всіх». 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: