Ще кілька відомих музикантів відмовилися виступати на коронації Чарльза III

На коронації Чарльза III також може виступити гурт Spice Girls у повному складі
фото з відкритих джерел

Організатори церемонії досі не можуть зібрати список артистів для концерту

74-річний Чарльз III офіційно стане королем 6 травня. Однією з важливих частин святкування стане концерт, який транслюватиметься телебаченням 7 травня. Список артистів, яких хотіли би бачити на концерті, складав сам король. Проте, за даними британських ЗМІ, підготовка до заходу відбувається з великими труднощами.

Спочатку від участі у концерті відмовилися Адель та Ед Ширан. Останнього, як з'ясувалося, навіть не запросили вчасно, а Адель послалася на завантажений графік. Тепер стало відомо, що ще деякі артисти із затвердженого Чарльзом ІІІ списку не зможуть вийти на сцену.

Так, у Елтона Джона у самому розпалі його прощальний тур, заплановані концерти по всій Європі на кінець весни та літо. І хоча 7 травня він не працює, наступного дня має виступ у Німеччині. Гаррі Стайлс гастролює вже кілька місяців, і він, схоже, теж матиме дуже щільний графік в травні.

Раніше стало відомо про те, що на коронації Чарльза III також може виступити гурт Spice Girls у повному складі. Вони не виступали разом із 2012 року: тоді Spice Girls вишли на сцену під час церемонії закриття Олімпіади. Вікторія Бекхем відмовлялася виступати з гуртом, посилаючись на велику зайнятість. Чи з'явиться дружина Бекхема на сцені цього разу, поки що не відомо.

Читайте також: Гучний скандал в ефірі. Співак Іво Бобул образив ведучу та втік з інтерв'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: