Могилевська на тлі чуток про вагітність опублікувала свіже фото у соцмережі

Раніше Могилевська вже давала зрозуміти шанувальникам, що не вагітна
фото з відкритих джерел

Могилевська показала фото в облягаючій сукні

Співачка Наталія Могилевська, яка останні місяці з’являлася на публіці переважно у сукнях вільного крою із завищеною талією, чим спровокувала чутки про вагітність, опублікувала нове фото у соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

На світлині співачка знята в чорній сукні з блискучими вставками і глибоким декольте. Наталя позує на балконі однієї з будівель на тлі вогнів вечірнього Києва. «А в Києві осінь... Моя улюблена лагідна київська осінь», – підписаний знімок.

Раніше Могилевська вже давала зрозуміти шанувальникам, що не вагітна, а просто прибавила у вазі. «Почитала усі ваші коментарі до попереднього фото. Вирішила проблему. Я просто поки не буду їсти», – написала співачка в Інстаграм. Підписники артистки засмучені: «А я все-таки думала, що ви при надії. І така щаслива була за вас», але і худнути їй не радять: «Могилевська не має бути, як рентгенівський знімок, у цьому вся Могилевська», «Їж. Радій життю, і скажи всім, що ти не вагітна. нехай відчепляться від тебе. Так ніби всі мають бути сухостоями».

Нагадаємо, весною Могилевська зізналася, що знову закохана. Наталя каже, що це один із найкращих подарунків у її житті. Про свого коханого співачка розповідає: «Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо у різних місцях. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо згодом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: