Наталія Могилевська нарешті прокоментувала розмови про свою вагітність

Наталія Могилевська
фото з відкритих джерел

Кілька місяців тому Могилевська зізналася, що знову закохана

Співачка Наталія Могилевська натякнула на свой сторінці в соцмережі, що не вагітна, як подозрювали вже кілька місяців її шанувальники. «Почитала усі ваші коментарі до попереднього фото. Вирішила проблему. Я просто поки не буду їсти», – написала співачка в Інстаграм. Підписники артистки засмучені: «А я все-таки думала, що ви при надії. І така щаслива була за вас», але і худнути їй не радять: «Могилевська не має бути, як рентгенівський знімок, у цьому вся Могилевська», «Їж. Радій життю, і скажи всім, що ти не вагітна. нехай відчепляться від тебе. Так ніби всі мають бути сухостоями».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Раніше «Главком» писав, що співачка Наталія Могилевська на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала закулісне відео: артистка показала, як нервує перед виходом на публіку: «Як завжди хвилююсь перед виходом на сцену». Передплатники артистки звернули увагу, яке вбрання обрала для заходу Наталя: сукня вільного крою із завищеною талією. Шанувальники, побачивши у такому вигляді 47-річну співачку, почали вітати її із вагітністю.

Нагадаємо, кілька місяців тому Могилевська зізналася, що знову закохана. Наталя каже, що це один із найкращих подарунків у її житті. Про свого коханого співачка розповідає: «Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо у різних місцях. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо згодом».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: