Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Брітні Спірс та Елтона Джона

Самі артисти в кліпі не з'являються
фото з відкритих джерел

У відео танцівники танцюють у жовто-блакитному одязі

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для спільного треку Елтона Джона та Брітні Спірс – Hold Me Closer. Ця композиція своєрідний мікс з пісень Джона Tiny Dancer (1971), The One (1992) та Don’t Go Breaking My Heart (1976). Кліп зняли у Мехіко, «біля найкрасивіших архітектурних локацій міста». Головними героями відео стали танцівники, самі артисти у ньому не з'являються.

«Ці зйомки стали дуже емоційними для мене, оскільки я росла на піснях Брітні. Після перегляду Slave For You я вирішила, що хочу стати режисеркою. Елтон Джон це теж ікона, на якій зростала не лише я, але і весь світ. Створюючи це відео я розуміла, які величезні очікування фанатів та аудиторії стоять переді мною. Зважаючи на таку відповідальність я мала придумати щось неоочікуване та незвичне», – прокоментувала свою роботу Муіньо.

У відео пари танцюють на фоні мексиканських пейзажів, у тому числі у жовто-блакитному одязі. Муіньо говорить, що вона без проблем отримала дозвіл на зйомки у багатьох закритих місцях, адже усі хотіли попрацювати з Брітні Спірс та Елтоном Джоном.

Таню Муіньо – одна з найвідоміших українських кліпмейкерок. Режисерка знімала для українських артистів MONATIK, Время и Стекло, Насті Каменських та Мішель Андраде. Співпраця зі світовими зірками розпочалася у 2019 році з кліпу Small Talk для Кеті Пері. Муіньо є лауреаткою MTV Video Music Awards.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: