Злетіла з котушок. Мадонна виклала в мережу фото з голими грудьми

«Перейшли від цукерок до грошей», – підписала один зі знімків 64-річна співачка
фото з відкритих джерел

Шанувальники виконавиці пишуть, що співачка збожеволіла

Американська поп-діва виклала на своїй сторінці в соцмережі серію дуже сміливих знімків, на яких вона позує з оголеними грудьми. Нна фото артистка трохи прикрила себе смайликами у вигляді льодяника та мішка з грошима.

«Перейшли від цукерок до грошей», – підписала знімок співачка. Шанувальники від знімків зірки жахнулися. «Нам точно треба було на це дивитися?», «Ти збожеволіла», «Навіщо публікувати таке», «Зовсім злетіла з котушок» – пишуть підписники виконавиці в коментарях.

Раніше «Главком» писав, що Мадонна, яка нещодавно відсвяткувала 64-й день народження, заявила, що зараз одержима сексом і це її «нав'язлива ідея». Співачка додала, що у її житті багато сексу і це те, що «тримає її на плаву». Коли її запитали журналісти, про який життєвий вибір вона шкодує, вона раптом відповіла: «Що вийшла заміж? Двічі!»

Мадонна була заміжня за Шоном Пенном з 1985 по 1989 рік, в 2000 році вона пов'язала себе шлюбом з Гаєм Річі і розлучилася з ним в 2008 році. Про шлюб із Річі співачка і раніше висловлювалася критично: «Були часи, коли я почувала себе як у в'язниці. Мені справді не дозволяли бути собою. Мені потрібно знайти когось, хто спокійно приймає мене такою, якою я є».

У квітні 2022 року Мадонна розлучилася зі своїм молодим бойфрендом Ахламаліком Вільямсом і зараз офіційно не перебуває у стосунках. Але низка ЗМІ, зокрема Daily Mail і TMZ, обговорює її ймовірний роман із 23-річним манекенником Ендрю Дарнеллом, який молодший за неї, виходить, на 41 рік. З ним Мадонна нещодавно знялася для обкладинки журналу Paper – на фото вони цілувалися. Але приводом для чуток став не так цей кадр, як той факт, що Ендрю зараз проводить багато часу з Мадонною і навіть був присутній на святкуванні 10-річчя її дочок-близнят Естер і Стелли.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: