Остапчук відповів на запитання про розлучення з другою дружиною

Остапчук: У мене все добре
фото з відкритих джерел

 

Офіційно пара нічого не коментує, але і не заперечує новину

Володимир Остапчук після новини про розлучення з другою дружиною – нотаріусом та блогеркою Христиною Горняк вийшов на звязок.

Нагадаємо, на днях стало відомо, що телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною. Документи про розлучення подружжя отримало кілька тижнів тому. Офіційно пара нічого не коментує, втім на своїх сторінках у соцмережах, де до цього часто постили спільні фото, вже не один місяць публікують світлини поодинці.

Коли сайт ТСН.ua попросив Остапчука прокоментувати, що між ним та Христиною відбувається, він відповів: «Я не даю коментарів щодо особистого життя, у мене все добре, дякую за розуміння».

Раніше «Главком» писав, що першим публічно про те, що Остапчуки – не разом, заговорив телеведучий Слава Дьомін в своїй авторській ютуб-програмі «Слава ПРО». Журналіст заявив, що у телеведучого Володимира Остапчука проблеми у сімейному житті. За словами Дьоміна, який працював разом з Остапчуком на телеканалі «Україна», Горняк та Остапчук, які одружилися в 2020 році, живуть окремо.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: