Добрехалася. Цибульська відверто розповіла, чому пролежала місяць під крапельницями

Цибульська каже, що захворіла раптово
фото з відкритих джерел

Співачка Цибульска каже, що захворіла, бо постійно намагалася робити вигляд, що в неї все добре

Українська співачка та телеведуча зізналася своїм шанувальникам в соцмережі про хворобу, яку їй довелося перенести. Цибульська каже, що захворіла раптово.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

«Це відео я записувала в липні і тут ще не знала, що пролежу під крапельницею місяць, і не знала, чому я раптово захворіла. Та якщо перемотати час назад, стає зрозуміло: Я добрехалася сама собі, коли постійно намагалася робити вигляд, що в мене все добре, прокидалася зранку, записувала мотивуючі сторіс вам, обдзвонювала рідних і близьких, бадьорим голосом запевняючи, що все ок, категорично забороняла собі погані думки і губила себе справжню. Десь між трьома крапками після фрази «я повинна бути сильною для...» організм сказав «так, стоп!». І я загриміла під крапельницю на місяць", — зізнається Ольга Цибульська.

«Після жахів війни, які ми продовжуємо переживати, кожен з нас щодня ризикує стати тією самою крапкою, – попереджає співачка. – За дослідженнями МОЗ понад 90% українців мали прояви хоча б одного з симптомів ПТСР. Я хочу підтримати ініціативу #моясила і попросити кожного ділитися своїми історіями пережитого під цим хаштегом, виділити своєму психологічному здоров'ю бодай пост, якщо і так (давай чесно) не виділяємо йому достатньо часу. Де не стоятимемо – вистоїм. Бережи себе заради майбутнього всієї країни».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: