Колишня невістка Ющенка вихваляється розкішним відпочинком в Арабських Еміратах

фото з відкритих джерел

Ліза Ющенко робить вигляд, що нічого з 24 лютого минулого року не змінилося

Колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, яка живе в Москві та мовчить про війну в Україні, чкурнула на відпочинок в Арабські Емірати та постить безтурботні фото з розкішного курорту.

Молодша сестра Маші Єфросиніної насолоджується життям в Дубаї в тей час, як її країна потерпає від російської агресії. Раніше «Главком» писав, що старша сестра Лізи Ющенко – телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна вперше з початку вторгнення прокоментувала свої стосунки з сестрою, яка робить вигляд, що нічого з 24 лютого минулого року не змінилося.

Ліза Ющенко була дружиною старшого сина експрезидента Андрія Ющенка. Нещодавно спільній дочці Ющеннків Варварі виповнилося 13 років. На честь дня народження мама влаштувала гучну вечірку. «Якщо Бог хоче зробити жінці комплімент, він дарує їй дочку! Моєму щастю сьогодні 13. Люблю до місяця і назад», – написала Ющенко. Судячи з фотознімків, які Ліза виклала в соцмережу, на дні народження була присутня і її мама Людмила, яка до вторгнення мешкала в Києві, а після 24 лютого – в Польші з родиною старшої дочки. Однак згодом Маша Єфросиніна заперечила поїздку мами до Москви.

Читайте також: Колишня наречена Кличка розповіла, де під час війни живе їхня спільна донька

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: