Колишня наречена Кличка розповіла, де під час війни живе їхня спільна донька

фото з відкритих джерел

Хайден Панеттьєрі каже, що бачиться з дитиною стільки, скільки може

Колишня наречена Кличка Хайден Панеттьєрі в бесіді з New York Times розповіла, як часто бачиться з дочкою, яка після розлучення зі знаменитим спортсменом залишилася жити з батьком.

Панеттьєрі каже, що після початку повномасштабної війни Росії проти України Кличко вивіз дитину з Києва за кордон. «Я намагаюся бачитися з нею стільки, скільки можу», – розповіла акторка журналістам.

Нагадаємо, з актрисою Хайден Паннетьєрі Кличко зустрічався з 2009 року. Їхня дочка, Кая Євдокія, народилася 2014 року, 2018-го пара розпалася. В одному з інтерв'ю старший брат Володимира, очільник Києва Віталій Кличко розповів, що дівчинка після розлучення батьків переїхала в Україну та мешкала з бабусею – матір'ю Володимира та Віталія.

Раніше «Главком» писав, що голлівудська акторка дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла про свою боротьбу з пияцтвом. За її словами, вона пережила дуже непростий період після народження доньки – боролася з післяпологовою депресією. Антидепресанти приймати не хотіла, бо «важко підібрати ті, що підходять», а крім того «не хотіла кидати пити», однак так сильно зловживала, що печінка почала відмовляти, і в неї розвинулася жовтяниця.

«Моє тіло говорило: «Досить». Мені стукнуло всього 30. Моє обличчя розпухло. У мене була жовтяниця. Мої очі були жовтими. Мені довелося звернутися до фахівця з печінки. Моє волосся було тонким і стирчало клаптями», – каже Панеттьєрі. Після восьми місяців терапії, яка розпочалася ще у 2021 році, вона вирішила розпочати нове життя.

Нагадаємо, нещодавно раптово помер Дженсен Панеттьєрі – молодший брат актриси. Актор відомий за ролями в серіалах «Герої» та «Нешвілл». Також він з'являвся в серіалах «Ходячі мерці», «Особливо тяжкі злочини» та «Як високо 2». Крім цього, також працював актором озвучування телешоу та серіалів. Серед його робіт – озвучення мультфільму «Льодовиковий період: Континентальний дрейф».

Читайте також: Трьохрічний українець виступив з важливим нагадуванням та став зіркою соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: