Акторка Наталія Бабенко, яка вже більше року без роботи: Таксуючи, залізла в мінус

фото з відкритих джерел

Артистка, в якої через війну немає роботи, на собі різні професії

Акторка Наталія Бабенко («Пульс», «Найкращі вихідні», «Кріпосна») кілька місяців тому завела ютуб-канал та почала знімати програму, де випробовує на собі різні професії. «Зараз мене ніхто не знімає, тому знімаю себе сама», – каже артистка.

Наталія вже попрацювала на СТО, АЗС, автомийці, баристою, кур’єром на доставці їжі та в таксі. «Коли в країні війна, в тебе більше року немає роботи, а ти – людина творча, тобі треба кудись віддавати енергію. Я ж взагалі непосидюча, мені складно сидіти на одному місці. Здавалося, вже починає їхати дах. Звісно, не все в мене вийшло з першого разу. Таксуючи, залізла в мінус, але я розповідаю чесно», – розповідає акторка в інтерв’ю КП.

«Чесно зізнаюся, коли знімала випуск про доставку, спочатку мені було якось соромно. Перший день я працювала пішки, і коли йшла біля Золотих Воріт, думала: «Зараз же точно купу знайомих зустріну, це ж з сорому можна впасти». Але тільки-но собі це сказала, подумала про інше: «А чого мені має бути соромно? Зараз війна, люди залишилися без роботи, та й взагалі – це така ж робота, як і будь-яка інша». До того ж ще й складна: ти йдеш пішки, несеш все на собі, маєш встигнути в таймінг – і все це за копійки. Бувало, хтось перепитував – а ви ж акторка? Коли чекала доставку, бачу, людина на мене дивиться й дивиться, а потім підходить і питає: «А ви Наталі Бабенкова?», – продовжує Бабенко.

Акторка каже, що на доставці за 12 годин роботи заробила 260 гривень: «Люди, які працюють у цій сфері, уже все знають. Вони знають, де треба ходити, як ходити, в який період часу брати замовлення, а коли – ні. На все потрібен досвід. Отак з першого разу піти і гарно заробити – такого не буде. Але якщо навіть тиждень попрацювати, можна зрозуміти нюанси. До речі, люди, які працюють на доставці, дуже комунікабельні, спілкуються між собою, один одному допомагають. Коли вони побачили, що на районі з’явилася нова дівчина, радили, що і як робити.

Також Бабенко розповіла за рахунок чого виживає зараз, коли зовсім не має зйомок: «У мене була непогана подушка безпеки. Також дуже скоротила свій бюджет. Якщо раніше спокійно могла витратити кошти на якісь розваги чи купити новий одяг, то тепер – ні. Наприклад, на весну взагалі не оновлювала свій гардероб. Восени і взимку теж не купила собі жодної речі. До того ж, дуже багато чого пороздавала людям, які лишилися без нічого. І навіть тепер мені всього достатньо. Наразі вистачає того, що ти просто можеш поїсти, жити, дихати. Та й взагалі я щаслива людина, бо маю змогу ходити по цій землі».

Читайте також: Мільярдер, з яким папараці зловили за обідом Анджеліну Джолі, одружений з українкою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: