Екс-невістка Віктора Ющенка показала його онучку, яку не впізнати

Ліза з Андрієм
фото з відкритих джерел

Ліза Ющенко опублікувала знімок із дочкою на своїй сторінці у соціальній мережі

Колишня невістка третього президента України Віктора Ющенкка на своїй сторінці в соцмережі опублікувала світлину зі своєю дочкою Варварою, яка попри свій невеликий вік – дівчинці 12 – виглядає дуже дорослою. Знімок мама підписала: «Донечка».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лиза Ющенко 💙💛 (@liza_u)

Андрій Ющенко одружився з ровесницею Єлизаветою Єфросініною, сестрою відомої телеведучої Маші Єфросініною, в 2009 році. Андрій і Ліза зустрічалися лише рік, хоча раніше понад сім років підтримували дружні відносини. У 2010 році у них народилася дочка Варвара, а у 2012 пара розлучилася.

Раніше «Главком» писав, що у Андрія Ющенка в другому шлюбі народився син. Про це в інтерв'ю розповів щасливий дідусь – Віктор Ющенко. Хлопчика назвали, як тата, Андрієм. 68-річний Ющенко тепер має п'ятьох дітей та п'ятьох онуків. «Внуки частина зі мною живуть, я пробую ними керувати... Дочка старша приїхала, об'їздила кілька країн за гуманітарним проектом, приїхала зараз у теробороні і веде гуманітарний проект разом із теробороною, наприклад. Я думаю, що нічого дивного тут немає, як усі», – зауважив екс-президент.

Старший син третього президента України Андрій Ющенко одружений удруге. Дружина Андрія Олена – родом із Запоріжжя. Жінка має власний благодійний фонд, який займається ресторанним бізнесом, три роки тому навіть хотіла стати політиком та балотувалася у депутати міськради. «Хороша дружина. Невістка наша, наша красуня, мила, розумна працьовита, як мурашка», – відгукувався про неї Ющенко-старший.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: