Катя Осадча озвучила фразу королеви Єлизавети, яка пояснює її життя останні 70 років

Катя Осадча
фото з відкритих джерел

Вчора не стало королеви Елизавети ІІ

Вчора померла королева Єлизавета ІІ. Телеведуча Катя Осадча на своїй сторінці в мережі написала про свої враження від величної постаті.

«Я бачила королеву Єлизавету наживо кілька разів, на королівських кінних перегонах в Аскоті. Головне, що тоді кинулося в вічі, що медійний образ монарха, що відомий на весь світ, абсолютно відповідає реальності. Хода, манери, всі навколишні атрибути, люди навколо, що вклоняються в повазі, а не підлесливо, це окремий світ традицій хранителькою яких була Єлизавета. Як би нам не розповідали про за лаштунки Букінгемського палацу, які б плітки не розводили і які б скандали не народжувалися, як би в фарбах не розповідали про зради чоловіка в молодості, звинувачували у смерті Діани і надмірних витратах на життя двору, Єлизавета була непохитна в мудрому відношенні до всього», – пише Осадча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

«Я не знаю напевно, але є враження, що принцип – «і це теж пройде» зберіг королеві здоров’я, нерви і приніс так багато років життя. Пережити таку кількість світових катаклізмів, починаючи від повоєнних років, зміну правлячих партій, прем’єрів, світового геополітичного ландшафту. Я запам’ятала її фразу, що пояснює життя Королеви останні 70 років, коли черговий прем‘єр йшов у відставку, вона сказала: «Ви за час мого правління вже сьомий, ви приходите і йдете, ви втомлюєтеся, хворієте, а я не маю такого права, я не можу нікуди піти», – додала телеведуча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: