Дружина Павлика опинилася в епіцентрі моторошної пожежі у Києві (фото)

Співак з дружиною
фото з відкритих джерел

У столичній багатоповерхівці, де мешкає родина Віктора Павлика, сталася пожежа

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова розповіла своїм підписникам в Інстаграм моторошну історію, яка з нею сталася. Блогеру з маленьким сином довелося евакуюватися з  квартири. У столичній багатоповерхівці, де мешкає родина Віктора Павлика, сталася пожежа. Вогонь охопив сусідню квартиру.

На місце надзвичайної події оперативно прибули рятувальники та евакуювали мешканців будинку. Коли вогонь ліквідували, Репяхова та її сусіди повернутись до квартир. Репяхова вийшла на балкон і почала знімати наслідки пожежі. Також на місце прибула карета швидкої допомоги та поліція.

Раніше «Главком» писав, скільки Репяхова заробляє блогерством.  27-річна Катерина Репяхова – активний користувач Інстаграм, яка має 174 тисячі передплатників. «Це моя робота, мій заробіток, моє хобі, моє життя. Я починаю та закінчую свій день з Інстаграма. Якщо її не стане, буде дуже складно», – розповідала в одному з інтерв’ю.

Репяхова каже, що проводить у соцмережі близько шостої години на день. У її стрічці багато фотографій із чоловіком та маленьким сином Мишком. Вона каже, що ці знімки набирають найбільше лайків. «У мене в друзях – Катя Бужинська, Оля Сумська, Римма Зюбіна – вона моя подруга. Підписана на Влада Яму, дуже подобається його гумор. Ще у списку є Потап, Оля Фреймут, Настя Каменських, Тіна Кароль», – розповідає Репяхова.

За словами Катерини, у розкрутку своєї сторінки в Інстаграм вона вклала десятки тисяч доларів. І тепер пост та серія сториз у неї коштує – 15 тисяч гривень, просто пост – 9 тисяч. Жінка зізнається, що у грудні заробила близько 10 тисяч доларів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: