Мадонна з дочкою на модному показі: Чиє декольте відвертіше?

Мадонна з дочкою
фото з відкритих джерел

Шанувальники знаменитих мами та дочки сперечаються в мережі: чиє декольте відвертіше

Тиждень моди в Нью-Йорку позаду: в останній день заходу відбувся показ Tom Ford. На одній з головних модних подій з'явилася американська співачка Мадонна з дочкою Лурдес Леон.

Обидві обрали для офіційного виходу підібрали темне вбрання. Лурдес віддала перевагу сукні з відкритим плечима і сміливим вирізом, а Мадонна мала чорний шовковий костюм (без зухвалого декольте теж не обійшлося). Шанувальники знаменитих мами та дочки тепер сперечаються в мережі: чиє декольте відвертіше.

Раніше «Главком» писав, що американська поп-діва Мадонна записала відео для свого ютуб-каналу, присвячене 40-річчю її музичної кар'єри, в якому відповіла на низку пікантних питань. Так, поп-діва, яка нещодавно відсвяткувала 64-й день народження, заявила, що зараз одержима сексом і це її «нав'язлива ідея». Співачка додала, що у її житті багато сексу і це те, що «тримає її на плаву». Коли її запитали, про який життєвий вибір вона шкодує, вона раптом відповіла: «Що вийшла заміж? Двічі!»

Нагадаємо, Мадонна була заміжня за Шоном Пенном з 1985 по 1989 рік, в 2000 році вона пов'язала себе шлюбом з Гаєм Річі і розлучилася з ним в 2008 році. Про шлюб із Річі співачка і раніше висловлювалася критично: «Були часи, коли я почувала себе як у в'язниці. Мені справді не дозволяли бути собою. Мені потрібно знайти когось, хто спокійно приймає мене такою, якою я є».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: