Дивовижні мерзотники. Актори з «Дизель Шоу» поїхали працювати до Росії

Писаренко та Нікішин
фото з відкритих джерел

Про це Сергій Писаренко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук

Російські артисти Сергій Писаренко та Євген Нікішин, які працювали у гумористичному телешоу «Дизель Шоу», яке виходило в ефір на телеканалі ICTV, 24 вересня вирушають на тижневі гастролі. Круїзний лайнер курсує з російського міста Сочі до Туреччини. Про це Сергій Писаренко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Їдемо в гастрольний круїз Туреччиною на 8 днів на кораблі Astoria Grande! Оксамитовий сезон! Пляжі! 5 міст Туреччини! Гумор, музика і... все, що захочете! Путівки купуйте за посиланням», – радісно повідомив у соцмережі Сергій Писаренко.

Підписники артиста, судячт з коментарів, не бачать приводів для радощів. Під дописом Писаренка його шанувальники обурюються діями артистів: «Оце ви мерзотники, просто дивовижні мерзотники», «Ось і виявилася ваша вузька сутність під час війни. Вони вас бомбили, а ви їм концерти. Сергій, вони ж ваш будинок бомбою...»

Раніше «Главком» писав, що на початку квітня актор студії Дизель-шоу Сергій Писаренко написав у соцмережі, що від російських окупантів постраждав його будинок під Києвом. «Через кілька днів після початку війни вивіз сім'ю з Києва до Таллінна. І весь час думав: А може, даремно? Наше селище осторонь. Один бій змінив наше селище і наш будинок...» – написав Писаренко на своїй сторінці у Фейсбук.

Главком також повідомляв, як актори Дизель шоу Сергій Писаренко та Євген Нікішин зразу після початку вторгнення рашистів відреагували на війну. «Хочемо сказати всім, кому небайдужі події, що розгортаються в Україні. Ми зараз тут. Ми бачимо, що відбувається насправді. Не можна це називати операцією, це війна. Справжня війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди, зірвано пологовий будинок, де має народитися моя дочка. Сподіватися та зберігати ілюзію, що бомби відлетять на військові об'єкти, – найбільша помилка. Вмирають цивільні, ні в чому не винні діти. Відправляють на цю війну юнаків, які не готові воювати. Зупиніть війну хто може, тому що не буде ні Росії, ні України», – сказав Писаренко. Але зараз риторика артистів змінилася. «Як так можна?» – дивуються підписники Писаренка. Але він поки ніяк не прокоментував свій ганебний пост.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: