Колишній суддя «Х-фактору» Сергій Сосєдов бреше, що Ротару у Києві ледь виживає

Софія Ротару
фото з відкритих джерел

Сосєдов, який пять років працював в Україні, гаряче підримує кремлівську політику

Російский музичний критик Сергій Сосєдов, який пять років працював на українськму телебаченні – був одним із членів жюрі в проекті «Х-фактор», а з початком агресії гаряче підримав війну проти України, здивував черговою брехнею.

Сосєдов вважає, що Софії Ротару необхідно терміново повернутися до Ялти: «Наскільки я знаю, у неї емфізема легень. Клімат Києва їй протипоказаний. А у Москві – і поготів. Їй би ідеально підійшло проживання у Криму. Гірський клімат і насичене йодом морське повітря суттєво зменшать негативний ефект від захворювання».

За словами Сосєдова, Ротару почали погрожувати, через що вона вирішила перебратися до Києва, де тепер змушена «завжди бути на контролі у медиків, оскільки рецидив емфіземи може спричинити трагічні наслідки»: «Її зовсім не хвилює, чий Крим. Якщо спитати, вона відповість: «Як чий? Крим мій!» Тому що вона там із 1976 року була повноправною господаркою, постійно жила в Криму. Вона потрапила під цю ковзанку нацистів, їй просто почали загрожувати! Ротару ризикує своїм життям, якщо воно виступатиме проти націоналістів, її можуть вбити. У Криму живуть її родичі, вона боїться за їхнє життя. Соня змушена говорити те, що вона не думає, інакше вона має просто переїхати до Росії».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: