Донька Олени Кравець показала, де перебуває в день свого 20-річчя

Кравець: Так вийшло, що я народилася у день, який зовсім не хочеться святкувати
фото з відкритих джерел

Марія Кравець народилася 24 лютого

Старшій дочці телеведучої Олени Кравець сьогодні виповнюється 20 років. На сторінці в соцмережі дівчина поділилася світлинами, зробленими на одній з київських вулиць.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от masha kravets (@maarriill)

«Так вийшло, що я народилася у день, який зовсім не хочеться святкувати. День, котрий ліпше просто стерти з пам'яті та забути весь той жах. Цей рік був найскладнішим для українців. Кожен з нас пережив його по-своєму, зазнав своїх жахливих втрат, своїх тяжких травм. Але й кожен подорослішав. І, думаю, не на один, а одразу на декілька років. Тільки не зрозуміло, добре це, чи погано. Та все ж таки, сьогодні 24.02.2023 і мені 20. Є лише два бажання (хоча кажуть, що їх не можна розповідати, та одним я поділюсь). По-перше, мрію зустріти свій 21-й день народження в Україні, де кожен клаптик землі під мирним небом. А по-друге, думаю ви самі знаєте», – написала Марія.

Раніше «Главком» писав, що старша дочка Олени Кравець «українізувала» свої тату. На правій руці дівчини було зображено «танцуй». Тепер це слово красується українською – «танцюй». Крім того, Маша зробила на зап'ясті татуювання у вигляді українського тризубця.

Також дівчина поділилася у соцмережі своїм фото 8-річної давнини, де зображено з українськими прапорами на щоках. Цей кадр Кравець-молодша супроводжувала патріотичним підписом: «Цієї фотографії 8 років. За цей час змінилося багато, але любов і віра в ці два кольори на моєму дитячому обличчі з кожним роком ставали тільки міцнішими. Нині вони досягли максимального рівня, але не лише у мене, а й у громадян усієї України. Тепер і весь світ так само небайдужий до них. Весь світ із нами! Ми обов'язково переможемо! Україна єдина! Незалежна! Непереможна! Слава Україні!».

Читайте також: Дружина Сергія Бабкіна розчулила кадрами повернення до свого будинку в Харкові

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: