Дружина Сергія Бабкіна розчулила кадрами повернення до свого будинку в Харкові

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Сніжана Бабкіна, не стримувала сліз, переступивши поріг рідного дому

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана на своїй сторінці в Інстаграм виклала емоційний ролик. в якому показала, як приїхала з чоловіком вперше за рік війни до свого будинку в Харкові. З початком повномасштабного вторгнення РФ, родина з трьома дітьми поїхала до Німеччини.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от СНЕЖАНА БАБКИНА (@snezhana_babkina)

Сніжана Бабкіна, не стримувала сліз, переступивши поріг рідного дому. Вона показала в відео величезні в підлогу вікна, заклеєні скотчем, та настільні календарі, на яких з минулого року стоїть дата 24 лютого.

Під дописом Сніжани сотні коментарів, в тому числі від колег. «Боже, до сліз», – написала акторка Ольга Сумська. «Мої ж ви рибочки, обіймаю вас», – додала Олеся Жураківська.

Раніше «Главком» писав, що Сніжана Бабкіна розповіла, хто доглядає за їхнім будинком у Харкові: «З будинком поки що все добре, але за парканом у нас уже п'яти будинків немає. До цього району, де ми живемо, прилітає дуже часто. У багатьох наших друзів вже немає будинків. Деяких наших друзів уже нема. Це дуже важко. І я навіть інколи не розумію, що робити далі. Це жахіття, що там відбувається. У Харкові ми живемо у таунхаусі, це комплекс, і там залишився лише один наш сусід. Він уже людина похилого віку, з тих, які нікуди їхати з рідного дому не хочуть. І він взяв він роль охоронця нашого комплексу».

«Щоранку я прокидаюся, заходжу в домашній чат прочитати від нього новини, намагаюся внутрішньо бути готова, що може бути все, що завгодно. Намагаюся змиритися, що одного ранку вдома може вже не бути. І відразу заспокоюю себе мудрими фразами, що це – не вічне, матеріальне – це порожнє. Але, звісно, прийняти це повністю я не можу. Не знаю, як це зробити», – додала Сніжана.

Читайте також: Невістка Віктора Ющенка звернулася до нього з неочікуваним зізнанням

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: