Дірка в шкарпетці. Король Чарльз сконфузився на публічному заході: реакція соцмереж

Коли королю розповіли про неприємність, він лише розсміявся
фото з відкритих джерел

Монарху довелося зняти взяття перед дверима мечеті

Король Чарльз III потрапив у незручне становище під час публічного візиту разом з дружиною Каміллою. Подружжя побувало в історичній мечеті в районі Брік-Лейн. Цей візит мав би продемонструвати бажання Чарльза ІІІ представляти багатоконфесійну Британію, але щось пішло не так. Коли королівська родина зняли взуття перед входом до мечеті, адже це є правилом, виявилося, що монарх має дирку у шкарпетці.

Читачів британського The Telegraph розвеселила ця ситуація. Як пожартували журналісти, неприйняття монархом модних тенденцій було відоме і раніше, проте, можливо, його помічники порадять придбати йому нову пару шкарпеток. «Навіть у короля Сполученого Королівства є дірка у шкарпетках», «Це так життєво... Моя повага королю», «Це хоча б доводить, що він такий самий, як і ми», «Він людина з народу і справжній ковток свіжого повітря», – жартують коментатори в соцмережах.

Раніше «Главком» писав, що принца Гаррі з дружиною тягне до суду родичка. Герцоги дадуть свідчення в суді через позов, поданий зведеною сестрою Меган. Саманта Маркл звинувачує подружжя в «наклепі та образливій брехні».

Сестра Меган Маркл звернулася до суду після публічних заяв герцогів в інтерв'ю Опрі Вінфрі в 2021 році. Вона подала позов з вимогою про відшкодування збитків у розмірі 75 тисяч доларів. У шоу Опри, яке дивилися понад 50 млн людей у 17 країнах світу, Гаррі та Меган обговорювали з ведучою свої сім'ї, психологічні та особисті проблеми, королівське життя та своє рішення назавжди залишити палац.

Читайте також: Топ-модель Аліна Байкова зухвало принизила Путіна в США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: