Принца Гаррі з дружиною тягне до суду родичка

фото з відкритих джерел

Позов на подружжя подала сестра Меган Маркл

Принц Гаррі та Меган Маркл дадуть свідчення в суді через позов, поданий зведеною сестрою Меган. Саманта Маркл звинувачує подружжя в «наклепі та образливій брехні».

Сестра Меган Маркл звернулася до суду після публічних заяв герцогів в інтерв'ю Опрі Вінфрі в 2021 році. Вона подала позов до суду Флориди з вимогою про відшкодування збитків у розмірі 75 тисяч доларів. У шоу Опри, яке дивилися понад 50 млн людей у 17 країнах світу, Гаррі та Меган обговорювали з ведучою свої сім'ї, психологічні та особисті проблеми, королівське життя та своє рішення назавжди залишити палац.

На думку Саманти Маркл, подружжя «хибно і навмисно» обмовило її і батька Меган Томаса перед світовою аудиторією, коли герцогиня назвала себе «єдиною дитиною» в сім'ї, хоча в неї є зведений брат Томас-молодший і сестра. «Позивач, який страждає на розсіяний склероз і прикутий до інвалідного крісла, подає цей позов за наклеп на основі свідомо хибних і зловмисних заяв, зроблених її зведеною сестрою, перед світовою аудиторією», – йдеться в заяві Саманти.

У позові також було зазначено, що Меган використовувала «потужні ресурси відділу зв'язків із громадськістю королівської сім'ї» для поширення «брехні по всьому світу» про свою зведену сестру, брата та їхнього батька Томаса.

У свою чергу герцогиня спробувала звернутися до суду з проханням скасувати свідчення і відхилити інтерв'ю з адвокатами її зведеної сестри, але безуспішно. Принц Гаррі і Меган будуть змушені з'явитися до суду і відповісти на багато питань, що стосуються їхніх публічних заяв. Меган Маркл має складні стосунки з батьком Томасом і зведеною сестрою, оскільки вони дискредитували себе, продаючи журналістам історії з життя Меган.

Читайте також: Dior створив для ведучої музичного фестивалю в Сан-Ремо чотири гучних образи

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: