Бронюк показав маму, яка в школі була його першою вчителькою

Бронюк: В школі так і не зміг переступити бар’єр і назвати маму по імені та по батькові
фото з відкритих джерел

Музикант зазначив, що його рідна тітка викладала у нього геометрію, а дядько був директором школи

Лідер українського гурту ТIK Віктор Бронюк на своїй сторінці в Інстаграм виклав дуже тепле сімейне фото: родина святкує день народження мами музиканта.   

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Віктор Бронюк ТІК (@viktorbronyuk_official)

«Матусі сьогодні 66. Моя рідна, нехай твої очі завжди сяють від радості та щастя, а серце завжди зігріває любов усієї нашої родини! Найміцнішого здоров’я тобі та здійснення мрій! З Днем народження, мамо!», – підписав артист світлину.

За словами артиста, мама була його першою вчителькою у школі.

«Насправді всьому, що я вмію в цьому житті, мене навчила мама. Батько більше часу проводив на роботі, тож виховання дітей було на ній. Та й вийшло так, що саме мама була моєю першою вчителькою. Вона 30 років пропрацювала у школі нашого села Соколова Хмільницького району на Вінниччині і лише нещодавно згодилась вийти на пенсію. Щоб я не потрапив до її класу, в школу мене відправили на рік раніше, але через хвороби навчання припинилося і я все ж таки пішов у рік зі своїми однолітками. В школі так і не зміг переступити бар’єр і назвати маму по імені та по батькові – Євгенією Іванівною. Але завжди усвідомлював ту підвищену вимогливість до себе, старався не підставити її, тож вчився досить гарно», – розповідав Бронюк і інтерв’ю.

Музикант зазначив, що його рідна тітка викладала у нього геометрію, а дядько був директором цієї школи. «Маючи таку купу родичів, у школі, я був відповідальним учнем», – згадує артист.

Читайте також: День закоханих-2023. Відомі українці, які знайшли кохання під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: