Дружина Віктора Павлика розповіла, чим закінчився її конфлікт з колишньою чоловіка

Реп'яхова каже, що грошей від Созаєвої вона не отримала: Гроші не повернула, але ображати перестала
фото з відкритих джерел

Репяхова розповіла, чим закінчилася історія з судом по столичній квартирі

Дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова на своїй сторінці в соцмережі розповіла, чим закінчився її гучний скандал із колишньою музиканта – Ларисою Созаєвою.  

Нагадаємо, Катерина Репяхова, дружина співака Віктора Павлика, виграла судову справу проти колишньої дружини артиста. Скандал між дружинами співака Віктора Павлика – нинішньою Катериною Репяховою та колишньою Ларисою Созаєвою розгорівся, через нібито систематичні образи. Репяхова опублікувала у своєму Інстаграмі копії підтверджуючих скринів повідомлень з акаунтів у соцмережах, а також копії публікацій у ЗМІ, де Созаєва невтішно відгукувалася про теперішню родину Павлика.

За словами Репяхової, вона відсудила у Созаєвої 8 тис. грн. Грошей, як запевнила Реп'яхова, вона не отримала: «Гроші не повернула, але ображати перестала – це вже добре».

Також Репяхова розповіла, чим закінчилася історія з судом по столичній квартирі, яку артист не міг поділити з попередньою дружиною. Блогерка каже, що житло розділили навпіл. Частину квартири переписали на колишню співака, а другу – продали на користь Павлика.

«Рівно рік тому на всю країну прогриміла новина про те, що мій чоловік виганяє на вулицю свою колишню дружину. І от нарешті ця історія закінчилася. Звісно, на меті ніколи не було виганяти колишню дружину на вулицю, і сьогодні ця квартира поділена, кредит закритий, і частина квартири переписана на колишню дружину. Я маю документи, де вказано, що вона не має претензій до колишнього чоловіка. Рієлтор зробив щось нереальне, він продав частину квартири під час війни», – похвалилася Катерина.

«Чому стільки радості у всіх у нас? Бо цей кредит – він був взятий 15 років тому, – продовжує Реп'яхова  – Мій чоловік відніс туди понад 500 тис. доларів, а вартість квартири на сьогодні десь 120 тис. доларів. Там дві квартири, зроблені під одну. Тобто це велика досить квартира. Цей кредит був дуже сильно безглуздий. Я не могла дивитися на те, як мій чоловік кожного місяця відносить до банку по 30-40-50 тис. гривень просто ні за що».

Читайте також: Сальма Хайєк шокувала появою на прем'єрі в голій сукні-сітці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: