Бойфренд Рене Зеллвегер, що молодший від неї на 10 років, виклав фото з їхнього побачення

Про стосунки закоханих вперше заговорили 2021 року
фото з відкритих джерел

На фото пара танцює удвох

Бойфренд Рене Зеллвегер, телеведучий Ант Енстід, опублікував в Інстаграм фотографії з романтичного вечора з актрисою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ant anstead (@ant_anstead)

На фото пара танцює удвох. 43-річний Ант Енстід для побачення обрав костюм, а 53-річна Рене Зеллвегер з'явилася у чорній міні-сукні, світлому блейзері та сріблястих туфлях-човниках. «Завжди робіть паузи для моментів чаклунства», – підписав він фотографію.

Про стосунки оскароносної актриси Рене Зеллвегер та телеведучого Анта Енстіда вперше заговорили 2021 року. Вони познайомилися на зйомках передачі Celebrity IOU Joyride, де Ант допомагає знаменитостям вигравати машини для своїх близьких. Спочатку закохані намагалися приховувати свій роман від сторонніх очей, оскільки формально Ант був ще одружений з актрисою Христиною Хаак. Від цього шлюбу у телеведучого росте дворічний син Хадсон, який, судячи з знімків папараці, встиг потоваришувати з Рене. У Енстіда також є старші діти від першого шлюбу з Луїзою Енстід: 17-річна Амелі та 14-річний Арчі. Зеллвегер старша за свого бойфренда на 10 років.

Сама Рене у 2010 році оголосила про перерву в акторській кар'єрі, оскільки, за її словами, була «виснажена» щільним робочим графіком і хоче «пожити іншим життям». У 2022 році актриса повернулася в кіно, виконавши головну роль у серіалі «Дещо про Пем». Рене жодного разу не була заміжня і в неї немає дітей. Останні стосунки актриси – з музикантом Дойлом Брамхоллом – тривали близько семи років, з 2012 по 2019 рік. Західні ЗМІ писали, що Зеллвегер допомагала Дойлу сплачувати борги, а також платити аліменти колишній дружині та синові.

Читайте також: Дружина тяжкохворого Брюса Вілліса показала неймовірно зворушливе фото з ним

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: