Акторка Ліза Лорінг, яка першою зіграла Уенсдей у «Сімейці Аддамс», померла від інсульту

Ліза під час зйомок
фото з відкритих джерел

На момент зйомок серіалу артистці було лише шість років

З життя пішла актриса Ліза Лорінг, яка зіграла у 60-х Уенсдей у серіалі «Сімейка Аддамс». Причиною трагедії став інсульт. Лорінг померла у віці 64 років, а про її смерть стало відомо з повідомлення подруги актриси Лорі Джейкобсон.

Останні дні життя Лорінг провела у лікарні під наглядом лікарів. Ліза пішла в оточенні близьких – зокрема, з нею поряд знаходилися дві дочки.

«З великим сумом я повідомляю про смерть нашої подруги Лізи Лорінг. Чотири дні тому вона перенесла великий інсульт, викликаний курінням та високим тиском. Вона була на апаратах життєзабезпечення протягом трьох днів. Її сім'я вирішила відключити їх, і минулої ночі Ліза померла», – поділилася подруга артистки Лор Джейкобсон.

До слова, на момент зйомок у «Сімейці Аддамс» Лізі Лорінг було лише шість років. Серіал мав велику популярність і виходив на екрани два роки. На відміну від актрис, які пізніше втілювали образ Уенсдей та грали її похмурою, героїня у виконанні Лорінг вийшла доброю дівчинкою, але зі своїми дивностями.

У 90-х Лорінг була залежною від заборонених препаратів, але змогла впоратися зі згубною пристрастю. Причиною смерті Лорінг став інсульт, спричинений курінням та високим тиском.

Читайте також: В 45 років померла зірка американських серіалів Енні Вершинг

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: