Телеведуча Лорен Санчес вперше розповіла про стосунки з мільярдером Джеффом Безосом

Лорен розповіла, що багато чому навчається у Безоса
фото з відкритих джерел

Лорен каже, що на початку 2024 року планує взяти участь у польоті на борту космічного корабля Джеффа Безоса

Наречена мільярдера, засновника Amazon Джеффа Безоса, Лорен Санчес, дала інтерв'ю для видання Wall Street Journal і – вперше – розповіла про стосунки з Безосом, спільні вечері з дітьми, бізнес і майбутній політ у космос.

53-річна Лорен розповіла, що багато чому навчається у Безоса: за її словами, щодня вона ніби проходить «майстер-клас» із ведення бізнесу. Безос дає їй поради з різних питань, від управління компанією до планування зустрічей. Зараз статки самого Безоса оцінюються в 120,7 млрд доларів.

Лорен Санчес у минулому працювала телеведучою і навіть є лауреатом премії Еммі за найкращі репортажі. Також вона заснувала продюсерську компанію Black Ops Aviation, яка займається повітряною зйомкою та допомагає голлівудським режисерам: наприклад, вона працювала з Крістофером Ноланом під час зйомок його фільму «Дюнкерк». Крім того, Лорен є ліцензованим пілотом вертольота, а також бере активну участь у благодійній діяльності Безоса.

«Я проводжу багато нарад і раніше завжди говорила першою під час зборів. А він казав: «Ні, ні, ні, ти бос. Ти маєш говорити останньою», – розповіла Лорен. Лорен розкрила деякі подробиці їхнього побутового життя: наприклад, зізналася, що Безос не може запам'ятати рецепт млинців, які готує для неї щонеділі. Для цього йому завжди потрібна кулінарна книга. «Ти ж найрозумніша людина у світі! Невже ніяк?» – дивується Лорен. Його млинці вона називає «найкращими у світі».

За словами Лорен, вони з Безосом чудово ладнають. «Нам подобається бути разом. Ми любимо працювати разом, – сказала 53-річна Санчес. – Ми літаємо разом. Ми разом тренуємось. Ми весь час разом». Санчес розповіла, що 59-річного бізнесмена не можна назвати серйозним. «Він дуже кумедний. Він увесь час змушує мене сміятися, – додала вона, – і у нього характерний сміх, який я впізнаю скрізь».

Санчес розповіла, що вони проводять багато часу зі своїми дітьми: «По суботах ми відпочиваємо, вечеряємо з дітьми, що завжди весело, бо ніколи не знаєш, про що йтиметься розмова, коли у вас так багато дітей». І Лорен, і Безос є діти від попередніх шлюбів. У Лорен є син Нікко від колишнього чоловіка, футболіста НФЛ Тоні Гонсалеса, а також син Еван та дочка Елла від іншого чоловіка, Патріка Уайтселла. Безос також має чотирьох дітей від колишньої дружини Маккензі Скотт.

Лорен також розповіла, що на початку 2024 року планує взяти участь у польоті на борту космічного корабля Джеффа Безоса Blue Origin. Разом із нею до космосу вирушать ще п'ять жінок.

Про відносини Джеффа Безоса та Лорен Санчес стало відомо у 2019 році. На той момент Санчес ще була одружена з Патріком Уайтселлом. Безос, у свою чергу, тільки-но оголосив про розлучення з дружиною Маккензі Скотт після 25 років шлюбу. Приблизно водночас Санчес подала на розлучення. Після цього пара перестала приховувати роман. Як повідомляли інсайдери, Безос і Маккензі Скотт ухвалили рішення публічно оголосити про своє розставання, оскільки дізналися, що у ЗМІ з'явиться новина про роман глави Amazon із телеведучою.

Читайте також: Росія визнала терористкою та оголосила у розшук відому українську телеведучу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: