«Холостячка» Злата Огневич заговорила про роман з Клопотенко

«Ви зустрічаєтеся з Клопотенком?» – запитав у Злати хтось з переплатникі
фото з відкритих джерел

Сам Клопотенко в одному з нещодавніх інтерв’ю привідкрив завісу з особистого життя

Співачка та головна героїня одного з сезонів реаліті-шоу «Холостяк» Злата Огневич відповідаючи на запитання підписників в соцмережі, не оминула увагою найвідвертіші.

«Ви зустрічаєтеся з Клопотенком?» – запитав у Злати хтось з переплатників. «Можу сказати про інше: футболки, як на цьому фото, у нас точно однакові!», –  віджартувалася Огневич.

Сам Клопотенко в одному з нещодавніх інтерв’ю привідкрив завісу з особистого життя: «Мені пишуть дівчата, звуть на побачення, але так нечесно. Вони знають мене, і вже вирішили, що хочуть бути зі мною. А я їх не знаю! Мені заважає популярність у спілкуванні. Потрібно, щоб з тобою була людина, яка витримуватиме все це. Хто взагалі зможе витримати цей потік енергії? Мені потрібна та, яка мене постійно підтримуватиме. Але як же знайти? У потоці, коли ти щодня бачиш по 200 людей, це складно».

«Мені пише Злата Огневич, я їй серця ставлю. Ми зі Златою дружимо, – продовжив Клопотенко. – Бачилися, до речі, тижнів зо два тому. Я готував їй удома їжу. Вона розповідала, як ходила до Карпат, зробила татуювання. Ми з нею познайомилися в Єгипті, де я відпочивав минулого року. Вона на той час приїхала туди з виступом, і це було виконання прямо до мурашок! Вона до мене дуже добре ставиться. Із теплом. У нас чудові стосунки. Дівчата в 35 не кажуть: «Я не знаю, що хочу, покрути мене»… Ти вже чітко розумієш, що ти хочеш і до якої мети йдеш. І це – щастя!». На запитання Григорія, чи готувала йому Злата Огневич, Євген відповів коротко: «Щось готувала!».

Читайте також: Супермодель Макменамі показала забої після скандального падіння на показі Valentino

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: