Артем Довбик показав знімки з хрещення п'ятимісячної доньки

Свято відбулося в рідних Артему та його дружині Юлії Черкасах
фото з відкритих джерел

Футболіст став татом у серпні минулого року

Нападник збірної України з футболу Артем Довбик Довбик показав знімки з хрещення п'ятимісячної доньки Кіри.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Artem Dovbyk (@tema_dovbyk)

«Хрещення донечки», – підписав фото спортсмен. Футболіст позначив у дописі локацію – свято відбулося в рідних йому та його дружині Юлії Черкасах. Футболіст став татом у серпні минулого року. Про це він повідомлявв на своїй сторінці в Інстаграмі, розмістивши перші фото новонародженої. На фото позував із дочкою та дружиною Юлією. «2 серпня у наше життя прийшла Кіра», – підписано знімки.

Дружина Артема Юлія – дуже непублічна. Відомо, що вони з Артемом знають один одного ще зі школи. Пара одружлася влітку 2020 року. Юлія закінчила Київський національний торгово-економічний університет, де вивчала рекламу і зв'язки з громадськістю. За даними з її сторінки в соцмережах, влітку 2017 року працювала рятувальницею на воді в найбільшому аквапарку США – Noah's Ark Waterpark в Вісконсині.

«Я прекрасно розумію свою відповідальність у підтримці Артема, – розповідала Юлія в одному з інтерв’ю. – Це дуже відповідально. Артем – людина публічна, а я завжди поряд. Він рідко буває вдома, тому я розумію наскільки це для ного важливо. Я готова жертвувавати своїми особистими питаннями, аби йому було комфортно та затишно, щоб він відчував мою підтримку. Я намагаюся завжди бути на стадіоні, навіть коли матчі на виїзді. Артему так спокійніше, тому – це дуже важливо. Коли Тьома забиває гол цілує обручку, мені одразу стає затишно, сподіваюся, йому також».

Нагадаємо, футболіст збірної України став справжнім героєм нації, забивши переможний гол у ворота збірної Швеції на Євро-2020.

Читайте також: Горбунов та Арестович збирають гроші на «Похорони Путіна»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: