Горбунов та Арестович збирають гроші на «Похорони Путіна»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українські артисти представили фрагмент майбутньої народної комедії

Телеведучий та продюсер Юрій Горбунов разом зі студією «Магарич» представили тизер нового проєкту під назвою «Похорони Путіна», який символізує мрію мільйонів людей та до створення якого може долучитися кожен.

«Давайте помріємо про те, як одного чудового дня українці прокинуться, а Путін – помер. Як же гарно ми це відсвяткуємо разом з нашою Перемогою! Весело! Яскраво! З піснями і Арестовичем!», – йдеться в анонсі.

Протягом весни та літа творча команда планує відзняти повнометражну комедію-караоке, яка складатиметься з різних тематичних новелл. За задумом, кошти на «Похорони Путіна» збиратимуть символічно – усією країною. Для цього команда запустила спеціальний збір.

Автори проекту – творці всіх серій «Скаженого весілля», серіалів «Великі вуйки» та «Останній Москаль». До акторського складу проєкту увійшли радник ОП Олексій Арестович, співачки Світлана Тарабарова та переможниця «Голосу країни» Марія Квітка, блогери Бампер і Сус, меценат Андрій Мацола та, власне, Юрій Горбунов.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от "Похорони путіна" (@pohorony_putina)

«Ми вирішили зняти фільм! Милий, сімейний, веселий фільм. Щоб багато пісень, усмішок та свята. І, головне, щоб назва була така добра-добра. «Похорони Путіна» – комедія-караоке. Саме те, що треба в наші дні – оптимізм та радість! Всіх однодумців запрошуємо до нашої спільноти», – пишуть організатори проекту на офіційній сторінці в Інстаграм.

Читайте також: Українські підлітки феєрично увірвалися до півфіналу шоу America’s Got Talent

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: