В мережі з’явилося відео з новою витівкою принца Луї

Під час важливого публічного виходу хлопчик відстав від батьків, щоб зробити сюрприз сестрі

У мережі обговорюють вчинок чотирирічного принца Луї, молодшого сина принца та принцеси Уельських Вільяма та Кейт Міддлтон. На шляху на різдвяну службу в Сандрінгемі він відстав від батьків, щоб зробити сюрприз своїй сестрі, семирічної принцесі Шарлотті.

Британці, які зібралися, щоб зустріти членів королівської родини, подарували Луї іграшку та букет квітів – отримавши подарунки, він наздогнав сім'ю та вручив букет принцесі Шарлотті. Цей вчинок вразив оточуючих і користувачів мережі, які назвали хлопчину справжнім джентльменом.

Молодший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма вперше прийшов з батьками на різдвяну службу до Сандрінгема. Папараці підловили момент, коли Луї тягнув Кейт Міддлтон за руку в сторону, коли та вітала підданих біля церкви Святої Марії Магдалини.

Хлопчик виглядав справжнім бешкетником на фоні витриманих брата та сестри – принца Джорджа та принцеси Шарлотти. Треба сказати, що молодший принц не вперше тішить фотографів своєю поведінкою. Так, під час святкування платинового ювілею королеви Єлизавети II він не міг всидіти на місці під час параду, кривлявся і не слухався дорослих, а також спробував заткнути рукою рота Кейт Міддлтон. Фотографії хлопчика з офіційних заходів стали мемами у мережі.

Герцогиня була дуже терплячою з сином – вона постійно посміхалася і намагалася умовити його поводитися, як належить члену королівської родини.

Читайте також: Ложка з написом «вбивця». Меган Маркл зробила особливий подарунок принцу Вільяму на Різдво

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: