Бен Аффлек торгує пончиками в кав'ярні, де найчастіше його ловлять папараці

Актор встигав і працювати, і фліртувати з дружиною, співачкою та актрисою Дженніфер Лопес.
фото з відкритих джерел

Чи отримав актор за роботу зоряний гонорар – інформація недоступна

Голлівудського актора Бена Аффлека сфотографували під час зйомки реклами кав'ярні Dunkin' Donuts – саме з пончиками тут папараці найчастіше ловлять актора. Крім того, в одному з інтерв'ю актор сам зізнавався, що дуже любить пончики саме з цієї кав'ярні.

У відео, яке потрапило до мережі, він спілкується з відвідувачами як касир, продає пончики, а також фліртує зі своєю дружиною, співачкою та актрисою Дженніфер Лопес.

Клієнти кав'ярні, котрим відомий актор встиг продати пончики, поділилися враженнями з виданням The Washington Post.

«Він був дуже кумедним, дружелюбним та надзвичайно милим. Звичайно, у нього досі акцент на бостоні», – розповіла користувачка Інстаграм Ліза Макей. Дівчина додала, що актор, як і належить касиру, сказав їй, що вона чудово виглядає, перш ніж прийняти замовлення. Вона також заявила, що якби вона знала, що вона має зустріч із зіркою, вона підготувалася б краще: зробила б макіяж і зачіску.

У мережі зазначили, що під час обслуговування клієнтів кав'ярні Бен Аффлек виглядав щасливим: раніше шанувальники зауважували, що на фотографіях папараці актор завжди похмурий.

Реклама вдалася: тепер про Dunkin' Donuts пишуть усі ЗМІ. Бен брав участь у цьому тільки через любов до пончиків чи отримав зоряний гонорар – інформація недоступна.

Читайте також: Мій мозок підірваний. Джулія Робертс дізналась своє справжнє прізвище

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: