Ірма Вітовська чесно розповіла про свої гонорари та зізналася, чому не ходить на проби

Нещодавно Ірма Вітовська розповіла, що від російських окупантів постраждав її заміський будинок
фото з відкритих джерел

Акторка не приховує, що інколи в пропозиції співпраці її цікавить лише фінансове питання

Одна з топових українських акторок – Ірма Вітовська розповіла, що впливає на розмір її гонорару та зізналася, що вже не ходить на кастинги.

«Торг за суму гонорару може бути лише тоді, коли я погоджуюсь на роль через фінансову вигоду. Якщо щось схоже грала і мені це не дуже цікаво, наприклад. Але у будь-якому разі завжди намагаюся добре виконати свою роботу! – розповіла Ірма Вітовська у YouTube-проекті «Знайомі обличчя». – Буває, дуже хочуть, щоби я взяла участь у проекті. Але розумію, що це мені як акторці вже нецікаво, що вже було. Тоді постає лише фінансове питання. Не кривитиму душею, це нормально! Ми продаємо свої послуги як своє ремесло та отримуємо за це кошти. Буває також навпаки. Я можу значно спустити, коли роль для мене важлива. Якщо розумію, що не можу це пропустити і хочу зіграти».

Також цікаво, що Ірма не ходить на кастинги: «У мене вже практично років зо два немає проб. Я одразу запрошена режисером чи продюсером. Є моменти, коли записую самопроби. Але це для того, щоб відчути «попадання у персонажа». Але на цьому все закінчується, і я приходжу вже на підготовчий період до зйомок.

Нещодавно Ірма Вітовська вперше публічно розповіла, що від російських окупантів постраждав її заміський будинок на Київщині. Акторка каже, що довелося ремонтувати шибки, дах та розбирати уламки, щоб ліквідувати наслідки обстрілу. На ділянку навіть запрошували саперів.

Родині вдалося зберегти найважливіші речі з домашньої колекції – золоті медалі сина, фотографії, шкільні альбоми, розстріляний «Кобзар», який друзі з Попасної подарували їм у 2014 році. «Звичайний «Кобзар», який окупанти у 2014 році просто поставили та прошили кулями. Цінний екземпляр, який важливо зберегти для майбутніх поколінь. Для мене у ньому – ставлення окупантів до України. Це дуже нагадує сцену із «Між двох сил» Винниченка, коли портрет Шевченка проткнули багнетом. Багато таких реліквій у нас є, і хочеться показати їх нащадкам, тому це перше, що евакуювалося з Києва разом з нами», – каже акторка.

Також акторка розповіла, що її вразила реакція сина на війну в Україні. Її актриса назвала драматичною та дорослою. 28 березня Оресту виповнилося 11 років, і він вирішив зберегти свічки, які мама прикрасила святковий торт. Хлопчик сказав, що показуватиме ці свічки своїм дітям і розповість, як святкував день народження під час війни.

Раніше «Главком» розповідав, що актриса Ірма Вітовська на своїй сторінці у Фейсбук згадала кричущий інцидент, який наочно показує двояке ставлення українців до Росії під час війни – під впливом кремлівської пропаганди. В 2015 році, коли бійці ЗСУ вже рік билися з російськими окупантами, у Карпатах зірка познайомилася під час поїздки з таксистом, від якого почула про те, що Росія не винна у конфлікті. Чоловік щиро не розумів, чому він має припинити слухати музику країни-агресора.

Читайте також: Це фашизм. Гребенщиков різко висловився про Путіна – у РФ уже готують перевірки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: