Вагітна Тарабарова потішила відео, як її малі готують у вихідні млинці

фото з відкритих джерел

Співачка має 4-річного сина Івана та 2-річну доньку Марію

Співачка Світлана Тарабарова, яка готується втретє стати мамою,  на своїй сторінці в соцмережі розмістила відео, як готує з дітьми суботні млинці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Світлана Тарабарова (@tarabarova)

Зі слів артистки, приготування цієї страви у вихідні – це сімейна традиція. 4-річний син впевнено розбиває в миску яйця, а 2-річна Марійка перемішує рідке тісто. Маминої допомоги їм знадобилося лише трошки. Згодом всі ласують налісниками.

Нагадаємо, раніше співачка розповідала про несподівану реакцію батьків та друзів на новину про її ванітність. «Я третя дитина в своїй родині. Завжди відчувала, що у мене також буде троє дітей, – ділиться Світлана Тарабарова. – Звичайно, ми хотіли трішечки пізніше, набратися сил під час війни. Але вже як Бог дав. Я була шокована, як дізналась, що вагітна. Всі були шоковані! Трішки пізніше я зрозуміла, що ця дитина мене врятувала, Війна. В окупації була більша частина моїх родичів. Вони в Херсоні. Звісно, психологічно мені було дуже складно. Але лікарі сказали, якщо я буду хвилюватися, то шкодитиму не собі, а дитині. А на це я не маю права. Я зібралася і тримаю себе в руках. Тому й кажу, що ця дитина врятувала і мене, і всю нашу родину. Наша мета – вистояти – тепер ще більша».

Однак співачка зізнається, що реакція рідних на її вагітність була різною. Вона не отримала тої підтримки, на яку розраховувала у цей період.

«Не думала, що я коли-небудь скажу це в інтерв’ю, публічно. Але зараз час бути максимально щирими. Підтримки було дуже мало. Я була шокована. Думала, батьки радітимуть, а вони сказали, що я безвідповідальна. Мама довела мене по телефону до сліз. потім вона вибачилась і підтримала мене. Така реакція була через те, що мама не може приїхати та допомогти мені. Всі на нервах. Деякі друзі відреагували: «Молодці! Вітаємо…», а потім їхні обличчя змінюються, і емоція: «Яка третя дитина? Тут з двома хоча б впоратись», – згадує Тарабарова.

Читайте також: Відомий телеведучий розповів про трьох жінок Кузьми Скрябіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: