Українці перевдяглися в леопардове. Мережу підірвав «танковий» флешмоб

Флешмоб спрацював: танки скоро прибудуть в Україну
Фото: Інстаграм Маші Єфросиніної

Флешмоб підтримали багато українських знаменитостей та простих українців

У соцмережах шириться флешмоб #FreeTheLeopards – користувачі діляться знімками в одязі чи аксесуарах із леопардовим принтом. Таким чином українці зверталися до канцлера Німеччини з проханням передати нам танки Leopard. І, судячи з повідомлень у німецькій пресі, це спрацювало, танки скоро опиняться в Україні.

Флешмоб підтримали багато українських знаменитостей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

«Поки хтось тягне час, ми маємо діяти і тиснути. Чим більше я злюсь, тим більше я хочу донатити та всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка світу! Нам потрібні танки Leopard 2 з Німеччини. Україна має перемогти в цій боротьбі», – емоційно написала Джамала.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MamaRika (@mamarika_official)

«FreeTheLeopards, це я вам як українська жінка кажу. А повірте, нас краще не злити», – поепедила MamaRika.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

«Нам потрібні «леопарди», щоб у наших ЗСУ було таке обличчя, а значить, щоб і у всіх нас», – написала Оля Полякова під фото зі зйомок телешоу, де комтюмери підібрали їй леопардове вбрання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

«Нам потрібні «леопарди», щоб боротися за цінності, важливі для цивілізованого світу. І головне – щоб захистити українських дітей та дорослих, свою Батьківщину. Україна сьогодні – щит Європи. І я сподіваюся, що це зажди пам'ятатимуть. Тому важливо говорити та підтримувати Україну усіма можливими способами», – підписала Настя Каменських своє «леопардове» відео.

«Ну що ж... леопард так леопард – чого не зробиш для вітчизни, –  написала у Фейсбук письменниця Оксана Забужко. – Це 2012 рік, фотосесія Vogue – тоді це теж робилось «для вітчизни»: для пропаганди української книжки в тотально окупованому Москвою глянці. Останній українськомовний ґлянець, «Єву», перекупили й перевели на російську ще в 2003 р., і читачки цих журналів, фізично залишаючись в Україні, уже отримували інфу тільки про російські книжкові новинки, так що пропозиція фотосесії була шансом «проекспансіонувати за межі бульбашки» –  хоч так... Роками ми так жили, холера, чіпляючись за кожну гілочку на корчованому дереві, і сподівалися, що переможемо їхню дедалі наростаючу експансію «розумом і красою». З Богом, леопардики! Вперед».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Телеведучий Юрій Горбунов у леопардовій шубі теж підтримав флешмоб: «Підтримуємо флешмоб і бажаємо вам гарного і тихого дня!».

Від відомих артистів не відстають прості українці. Соцмережу заполонили «леопардові» пости: магазини пропонують товари з актуальними принтами, пекарні – плямисті солодощі, а інтернет-користувачі складають меми про танки. 

Тим часом сьогодні стало відомо, що Німеччина схвалила реекспорт танків Leopard 2 в Україну з країн-партнерів. Про це йдеться у заяві на сайті уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: