Тіні Кароль – 38. Співачка зізналася, чому вже багато років не святкує день народження

Тіна Кароль виклала в соцмережу кілька знімків в день народження
Фото: Інстаграм Кароль

Цьогоріч виконавиця у свій день народження презентувала патріотичну колекцію, щоб зібрати гроші на фронт

Сьогодні Тіна Кароль святкує день народження – їй 38. За словами виконавиці, вона не влаштовує в цей день практично ніяких урочистостей вже багато років.

Співачці було 25 років, коли в чоловіка, продюсера Євгена Огіра діагностували рак шлунку. Вони разом боролися за його здоров’я, однак чоловік помер. Відтоді Тіна Кароль не мала приводів для святкування днів народжень.

«З 25 років, як тільки ми почали боротися з чоловіком за життя, я не святкувала жодного дня народження! Завжди вибирала сидіти в студії, співати, зніматися в «Голосі» або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс до північного сяйва», – поділилася співачка на своїй сторінці в соцмережі.

Минулого року в свій день народження артистка опублікувала архівні фото та відео, на яких зображена в свій день народження. Так, судячи зі знімків та ролика, Тіна святкувала з сином Веніаміном зі скромним тортом, ходила в кафе, знімалася в «Голосі країни», записувалась на студії, тренувалась у залі. Жодних гучних вечірок за останні роки у неї не було.

Цьогоріч співачка у свій день народження презентувала патріотичну колекцію з модним брендом, щоб зібрати гроші для захисниць на фронті.

«Майже пів року ми працювали над колекцією, натхненною українцями – сильними, стильними та вільними створювати одну історію. Краш-тест колекція пройшла в умовах бойової готовності, в яких наразі перебуває кожна українка в повсякденному житті, – написала співачка. –  На одягу зображено принт із трьох улюблених кожному українцю букв – ЗСУ та лелека орігамі – символ надії, віри, незламності, а також цінності миру та сім'ї. Зйомка проходила в Києві на початку 2023 року, в умовах постійних відключень електроенергії, сирен та загроз ударів ворога».

Тіна Кароль виклала в соцмережу кілька знімків з тортом, напис на якому повторює назву її патріотичної колекції одягу та світлини зі зйомок.

Читайте також: Акторка «Сватів», що молиться на Путіна, зізналася, що має багато родичів в Україні

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: