Соловій під час інтервʼю напала на Єфросиніну через «кров українців на руках»

Соловій та Єфросиніна поскандалили під час інтерв'ю через розмивання культурних кордонів з Росією
фото: скрін із відео з соцмереж

Телеведуча назвала артистку лицеміркою, бо вона не має толерантності до тих людей, які робили помилки у минулому

Співачка Христина Соловій звинуватила телеведучу Машу Єфросиніну в тому, що через неї та інших зірок шоубізнесу в Україні проливається кров людей через розмивання кордонів з Росією. Вони поскандалили під час інтерв'ю.

Соловій висловила думку, мовляв, українці дуже толерантні до тих, хто робив помилки, зокрема і до самої Єфросиніної. Співачка мала на увазі так званий мовний скандал, коли Єфросиніна на початку повномасштабного вторгнення заявила, що не може швидко перейти на українську мову. 

«Усі мають відповідати за те, що вони будували мости культурні між Росією і Україною. Що вони намагалися сидіти на двох стільцях і розмивали кордони. У них на руках, на серці, на душі завжди буде кров», – наголосила співачка.

Після цього Соловій та Єфросиніна почали обговорювати причини, чому деякі артисти створювали російськомовний культурний продукт. Телеведуча назвала виконавицю лицеміркою, адже вона не має толерантності до тих людей, які робили помилки у минулому. Також вона додала, що в будь-якому випадку українці перейшли б на українську і без війни, просто це тривало б довше. Урешті-решт сварку перебили заставкою й перейшли до іншої теми. 

Як відомо, молодша сестра телеведучої Ліза Ющенко, колишня невістка третього президента України, мешкає з новою родиною в Москві. Єфросиніній доводиться постійно виправдовуватися за позицію близької людини.

Раніше Єфросиніна відповіла на дуже незручне запитання, чи спілкується з рідною сестрою, яка живе в Росії

Читайте також: Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама нещодавно їздила на гучну вечірку до Москви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: