Єфросиніна обурилася через запитання про сестру в Москві: Як можу відповідати за дії жінки, якій 37 років?

фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна розповіла, що думає про сестру, яка живе у Росії і мовчить про війну

Телеведуча Маша Єфросиніна в інтерв'ю, яке з’явилося на ютуб-каналі LIGA.net, вкотре виправдовувалася, за поведінку своєї молодшої сестри. Ліза Ющенко, колишня невістка третього президента України, мешкає з новою родиною в Москві, та робить вигляд, що після 24 лютого минулого року нічого в світі не змінилося.

Маша Єфросиніна на запитання про сестру відповіла, що не має відповідати за її вибір: «Як я можу відповідати за вчинки іншої людини? Єдине, за що я можу відповідати, мабуть, за дії свого сина. Я навіть за вчинки своєї доньки не можу відповідати, бо їй 20 років буде. А як я можу нести відповідальність за дії жінки, якій 37 років, у якої своя родина, своїх двоє дітей. Ну, звісно, ні! Тому хейт із цього приводу – теж не зовсім до кінця зрозуміла для мене річ. Але я про це вже багато сказала».

Нагадаємо, вперше Єфросиніна відповіла на дуже незручне запитання: чи спілкується з молодшою рідною сестрою Лізою, яка живе в РФ, в кінці лютого в програмі «Розмова».

«Чому це питання так істерично цікавить широкий загал, хоча все моє життя напоказ? Чому це так цікаво? Чому не запитаєте, чи спілкуюся я з двоюрідною сестрою, тіткою чи своєю бабусею?» – спробувала відволікти увагу від гострої теми Маша, однак таки відповіла: «Я шла на інтерв'ю і розуміла, що це питання врешті решт пролунає. Скажу чесно, як є: наша спілкування з Лізою на сьогоднішній день майже зведено до нуля. Це для нас достатньо важка тема». «Тобі боляче про це говорити?» – перепитав ведучий Сергій Лиховида. «Так, боляче», – відповіла Єфросиніна.

Як відомо, після розлучення із Андрієм Ющенком, з котрим має спільну доньку, Єлизавета вийшла заміж вдруге та народила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Майамі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

Раніше «Главком» писав, що Єфросиніна відповіла на звинувачення, що її мама нещодавно їздила на гучну вечірку до Москви.

Читайте також: Алек Болдвін, який застрелив українку, стверджує, що її батьки хочуть нажитися на трагедії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: