Шароварне л#йно. Відома співачка розгромила кліп гурту, в якому горілка ллється рікою

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Новоспечений музичний треш-гурт презентував дебютний кліп під назвою Gorilka

Невідомий широкому загалу музичний гурт B.O.R.S.C.H, в складі якого, окрім музикантів, є ілюзіоністи та перфоманс-артисти, випустив дебютний кліп під назвою Gorilka, який викликав неоднозначні відгуки в мережі.  

«Яка крута пісня, третій день слухаю і кинути не можу», «Усі хто співав, великі молодці, побільше таких треків», «Це найкращий кліп, який я бачила», «Бомбеєєзній кліп! Вітаю з прем'єрою!»,  –  пишуть під відео в коментарях інтернет-користувачі. Однак з ними не згодні інші українці, які вважають побачене на екрані шароварщиною.

«Це сором. Це не українська культура. Стільки всього крутого і гідного має наша країна, але ось знаходяться «творці», які пропагують зворотні наративи. При всій повазі: окрім борщу, вареників, мальовничого українського села, ми ще: розумна, талановита і креативна нація. Зі своїм культурним надбанням, давньою історією. Це не круто, і було б круто, щоб це зрозуміли ті, хто свідомо робить шароварщину», – написала на своїй сторінці в Інстаграм співачка Злата Огнєвіч.

«Жах» – підтримала співачку акторка Наталка Денисенко. «Видаліть це негайно і не ганьбіть українську культуру», «Розмахують руками та ногами, соромлять нашу націю», «Народе, не позортесь, ви робите відверту прутню й навіть не стидаєтесь. Ганьба!», «Була українська група Борщ, яка лабала панк-рок! А ви – шароварне лайно! Ще й сп#здили назву!», «Мені цікаво послухати коментарі самих виконавців пісні і її автора. Яка ідея пісні? Що хочете цим донести до суспільства і ваших слухачів? Чи це просто для піару?» – пишуть в коментарях на офіційній сторінці групи в соцмережі.

Учасники гурту кажуть, що ідея зняти таку роботу прийшла до них під час чергової ракетної атаки: «Блекаути та відключення світла тоді якраз зробили свою чорну справу: журба, втрата надії почали ширитись як вірус. Ми бачили падіння духу співгромадян та відчули сильну потребу підтримати людей. Тому і вирішили зібрати гурт – не задля епатажу, а щоби укріпити національний дух, цей козацький драйв, який охопив наш любий народ з перших днів національного протистояння окупантам».

Читайте також: Візьми себе в руки. Галич висловився про Цимбалюка, який отримав повістку, але служити не хоче

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: