Накачана силіконом матрьошка. Ані Лорак прилетіло за образ в російському кліпі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Шанувальники запитують артистку, як їй співається в такий час

Співачка Ані Лорак, яка досі так і сказала ні слова про війну в Україна, та продовжує жити та виступати в Росії, випустила кліп, в якому розмовляє та співає російською. Собі в партнери виконавиця запросила російського актора Марка Богатирьова, відомого за серіалом «Кухня».

Як і в багатьох відео Лорак, в сюжеті – кохання, яке не вбереглося. Сама ж Кароліна у відео кожну хвилину демонструє відверте декольте. Шанувальники співачки пишуть в коментарях: «Де та колишня Ані Лорак? З піснями, які залишалися і залишаються в душі навіки? Де спливають старі спогади та думки», «Багато силікону. Пісня як завжди ні про що, однотипна», «Ох і пісні, одне і теж», «Раніше була дуже жіночною, доглянутою, красивою та кліпи були неповторні. А зараз, вибачте, як накачана з кожних сторін силіконом матрьошка з піснями тільки про страждання», «Пісні вже років зо три схожі одна на одну», «Як співається в такий час?».

Раніше «Главком» писав, що, розсекретила залицяльника. Артистка публічно зізналася бойфренду у коханні. Обранця Лорак звуть Ісаак Віджрак. Він живе в Іспанії та викладає йогу та захоплюється філософією. Чоловік позиціонує себе як нащадка африканських шаманів, цілителя і «холістичного терапевта». Відомо, що він народився у Барселоні. Наразі чоловік живе на Ібіці – це місце вказано на його сторінці в Інстаграмі.

Ще в середині грудня Лорак ділилася записом, де медитує під керівництвом інструктора. Самого йога не було видно, але пізнати його неважко. ЗМІ повідомляють, що Віджрак досі одружений, минулого року в нього народився в шлюбі син.

Читайте також: Скандальний комік вихваляється, що «знайшов спосіб» втекти з України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: