«Атитіла» зняли на передовій кліп, показавши реальні бої під Бахмутом

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Зйомка була погоджена з командуванням сухопутних військ ЗСУ

Гурт «Антитіла» презентував кліп на потужну композицію «Фортеця Бахмут». Відео до пісні музиканти знімали на передовій.

Робота присвячена ЗСУ, який чинить шалений опір російським окупантам. Зйомка була погоджена, скоординована та підтримана командуванням сухопутних військ Збройних Сил України. Музиканти три доби провели разом з гаубичним розрахунком під час виконання бойових завдань під Бахмутом. Під наглядом ворожих розвідувальних апаратів, БПЛА та постійною загрозою влучання по позиціям ворожих касетних снарядів, внаслідок контрбатарейної боротьби ворога.

«Контрбатарейна боротьба – це коли наші артилерійські позиції ворог намагається будь-яким чином знищити. Хлопці стріляють, їхню позицію виявляють з повітря, і поки йде робота, ворог намагається цю позицію «накрити», саме тому робиться кілька пострілів, виконується поставлене завдання, відпрацьовуються цілі і максимально швидко гармата складається і переїжджає на іншу вогневу позицію», – поділився подробицями знімань директор гурту Сергій Вусик.

У кліпі реальні влучання по реальних ворожих цілях (скупчення техніки, БК ворога) з потужної гармати, яку надали наші партнери, М777, в народі – «Три Топори». Одна з найвисокоточніших артилерійських установок у світі.

«Синхрони ми знімали вже в Києві, на Льодовому стадіоні. Це закрита локація, не для всіх, здається там раніше не знімалися кліпи, лише дорогі комерційні проекти. Але керівництво Льодового, почувши пісню та ідею відео, дізнавшись для чого і ким вона робиться – надало дозвіл на зйомку. В кадрі також присутній бойовий автомобіль медичного підрозділу Маестро 130 бТРО, який використовувався на бойових завданнях «Антитілами». Головні герої кліпу зовсім не актори. А справжні воїни 45 окремої артилерійської бригади», – поділився фронтмен гурту Тарас Тополя.

Читайте також: Алек Болдвін отримав позов з України від батьків та сестри загиблої операторки Хатчинс

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: